Tips

Geef een pen cadeau

Iemand blij maken met een klein cadeautje is natuurlijk erg leuk. Vooral als dit promotiemateriaal is, want dan heb je er zelf ook nog wat aan. Bekijk daarom eens de mogelijkheden van het pennen bedrukken. Een pen wordt vaak gebruikt en eigenlijk kun je er nooit genoeg van hebben. Pennen staan er namelijk om bekend dat ze overal rondslingeren dus je kunt er niet genoeg van hebben. Je kunt een pen bedrukken met een persoonlijke boodschap, waardoor het ook nog eens top of mind raakt bij deze persoon. Lees hier meer over pennen bedrukken.

Bedruk een pen

Een pen bedrukken is niet erg moeilijk en kost al helemaal niet veel tijd. Tegenwoordig kun je dat via internet binnen een aantal minuten bestellen. Er zijn natuurlijk veel mogelijkheden, maar wij adviseren Maxilia. Er is hier een ruim assortiment met artikelen te vinden die je kunt bedrukken, waaronder natuurlijk de pennen. Er zijn verschillende soorten pennen te vinden die je kunt bedrukken met een logo naar wens. Wil je de pen bedrukken met een tekst of liever een logo? Het kan allemaal!

Wat is jouw ontwerp?

Zoals hierboven al aangegeven kun je de pennen bedrukken met ieder gewenst logo. Dit kun je helemaal zelf ontwerpen. Zodra je dit klaar hebt kunt je dit gemakkelijk uploaden en klaarzetten in een bepaalde grootte. Is de pen nu helemaal wat je ervan had verwacht? Keur dan eerst het digitale drukvoorbeeld goed voordat het daadwerkelijk gedrukt gaat worden. Dit voorbeeld is helemaal op schaal gemaakt dus je hebt er direct een goed beeld bij. Ben je nog niet helemaal tevreden? Wijzig dan nog iets in het ontwerp. Het ontwerp staat namelijk pas vast wanneer je definitief akkoord gaat.

Alles wat je moet weten over pennen bedrukken

Promotiemateriaal weggeven is een goede marketing truc. Op deze manier breng je namelijk jouw merk onder de aandacht, doordat je logo op de pennen bedrukt staat. Het is dus daarbij wel belangrijk dat je iets kiest wat anderen ook daadwerkelijk gaan gebruiken. Daarbij is het de bedoeling dat andere mensen deze pennen zien en bekend raken met jouw bedrijf. Kies je dus voor pennen als promotiemateriaal? Zorg er dan voor dat je er genoeg aanschaft, zodat je ten alle tijden jouw pennen kunt weggeven. Succes met het ontwerpen van leuke pennen.

Reacties uitgeschakeld voor Geef een pen cadeau