gordijnen laten maken
Interior,  Living

Geef iedere ruimte in huis een aparte look met op maat gemaakte gordijnen

Met de geplande verbouwing in het vooruitzicht wordt je woning straks een heel stuk groter. De aanleg van een serre stond al langere tijd op jullie verlanglijstje, maar nu gaat het er dan toch echt van komen. Je wilt er daarnaast ook gelijk van profiteren om jullie woonkamer een nieuwe en moderne look te geven, die overeenkomt met de aanbouw die er straks bij gaat komen. 

Zo wil je straks een nieuwe zithoek bestellen om je woonkamer van een andere sfeer te voorzien. Een comfortabele hoekbank met een modern design waar je straks na een lange dag werken fijn op kunt neerploffen om nog een filmpje te kijken of een lekker glas wijn te drinken. Ook heb je nieuwe kamerplanten uitgezocht die je door middel van speciaal gekozen led verlichting wil gaan uitlichten. Bovendien heb je je oog laten vallen op een volledig gerestaureerde antieke eettafel, voorzien van bijbehorende stoelen, waarmee je de diner ruimte een bijzonder statig karakter wilt geven. 

Gordijnen zorgen voor de finishing touch aan je interieur.

En om het geheel af te maken heb je besloten om speciale gordijnen laten maken. De gordijnen die je nu hebt hangen zijn inmiddels alweer een paar jaar oud en dat is ze ook wel af te zien. Met nieuwe speciale op maat gemaakte gordijnen in kleuren die passen bij je nieuwe meubilair, kun je een speciale finishing touch geven aan je woonkamer. 

Het is tegenwoordig gelukkig heel gemakkelijk om online op maat gemaakte gordijnen te bestellen. Je hebt oneindig veel keuze uit materialen en kleuren om er zeker van te zijn dat je de gordijnen in huis krijgt die het beste bij je nieuwe interieur passen. Met meer dan 600 verschillende kleur en materiaal opties garandeer je jezelf ervan dat ook voor jou het passende gordijn er bij zit. 

Creëer je eigen sfeer met vitrage, inbetweens of overgordijnen

En of je nu kiest voor vitrage gordijnen voor in de serre, die ervoor zorgen dat de lichtinval van buiten behouden blijft, maar je toch de nodige privacy geeft,  of voor de inbetweens waarmee je een gezellige en luchtige sfeer creëert of voor de overgordijnen, waarmee je ook een ruimte echt donker kunt maken, er zijn talloze variaties te verzinnen zodat jij het juiste gordijn voor iedere plek in huis kunt vinden.

Reacties uitgeschakeld voor Geef iedere ruimte in huis een aparte look met op maat gemaakte gordijnen