tuinkussens
Living

Geef je tuin voordelig een make-over

Genieten van ontspanning in je tuin s’ avonds met een heerlijk glaasje wijn en ’s ochtends gezellig buiten ontbijten? Lijkt jou dat wel wat? Nou, maak je dan klaar om je tuin voordelig een make-over te geven? Nu de zomer voor de deur staat, is het trouwens een leuke weekendactiviteit en het hoeft helemaal niet duur te zijn. Als je de tuinkussens bij Tuinmeubelshop het gezien, weet je meteen wat we bedoelen!

Ga voor groen!

Je hoeft geen tuinman te zijn om jouw tuin er geweldig uit te laten zien. Een paar nieuwe planten hier en daar en je bent al een groene godin, zonder de groene vingers. Maar als je uiteindelijk toch van plan bent om wat meer te tuinieren dan de gemiddelde plantpot van je vergt, draag je honger naar tuinieren dan over op een houten planter die je kunt vullen met kruiden of geweldig geurende bloemen of ga voor een mini serre.

Breng decoratie voor binnen naar buiten

Alleen omdat je tuin buiten is, wil dat nog niet zeggen dat het geen invloed van je binneninterieur kan aannemen. Je tuin decoreren met kussens die normaal in je huis zouden worden gebruikt, zal zorgen voor een flinke boost aan comfort en ook sfeer toevoegen aan je woonkamer onder de sterren. Maar je kunt ook tuinkussens uitkiezen met leuke en frisse zomerse tinten.

Hoe meer potten, hoe meer kleur

Creëer extra plaats voor potten en mooie accessoires door een aantal planken op te hangen. Idealiter zouden de planken in de muur moeten worden gemonteerd, omdat je omheining misschien niet in staat is om het gewicht te dragen. Die oude planken die je al zolang hebt bewaard, zijn een goedkope oplossing. Ondersteun ze met smeedijzeren beugels die je goedkoop kunt kopen in de dichtstbijzijnde doe-het-zelfzaak en de klus is geklaard.

Groene wanden

Groene wanden vind je al een tijdje niet enkel terug op commerciële locaties. Ze vinden ook steeds vaker hun weg naar de residentiële tuinen of terrassen. Heb je een beperkte ruimte, dan is dit de ideale oplossing voor je om groen en kleur aan je buitenruimte toe te voegen. Om deze verticale tuin te creëren, worden planten toegevoegd aan een structuur die aan een muur is bevestigd.

Verf oude meubelen

Je tuin krijgt een speciale en gedurfde look door oude tuinmeubelen te verven. De kleuren hoeven zelfs niet bij elkaar te passen – felle kleuren zoals oranje en roze gaan heel goed samen en een oude bank in turquoise zal het ook geweldig doen. Decoreer het geheel met kussens, potten, planten en sfeervolle verlichting en je hebt de make-over van je dromen!

Reacties uitgeschakeld voor Geef je tuin voordelig een make-over