hr++
Living

Hallo Hr ++ glas!

Oude ramen eruit, nieuwe erin. Een simpele zet, zo lijkt het. Maar wel is het goed om vooraf goed te bedenken welke soort glas je gaat laten zetten. Het is namelijk de kans om eens goed te investeren. Het energielabel van woningen wordt steeds belangrijker en het soort glas speelt hierin een behoorlijke rol. Wij raden aan om je eens te verdiepen in Hr ++ glas. Dit glas is namelijk vervaardigd volgens de nieuwste en meest milieuvriendelijke technieken, waardoor het volledig past bij milieudoelstellingen en zorgt voor een optimaal leefklimaat in woonhuizen en werkruimten.

Veilig én verantwoord

HR staat voor hoog rendement. Het is niet zomaar dubbel glas, maar er zit nog een spouw tussen. Verder zijn de randen afgesloten met speciale kit. De tussenruimte is dus gevuld met edelgas in plaats van lucht. Eén zijde van het glas is voorzien van een coating. Door het gebruik van de nieuwste technieken creëer je een optimaal klimaat in huis. Je beperkt hiermee eenvoudig warmteverlies en creëert een optimaal rendement en lage energiekosten. Maar er is meer! Het hr ++ dubbel glas is verkrijgbaar in geluidswerende en zonwerende versie. Hadden we trouwens al gezegd dat het plaatsen van hr ++ glas een besparing tot wel €260,- per jaar kan opleveren?

Hr ++ glas in optimale conditie thuisgebracht

Logisch dat je nu overweegt om Hr ++ glas bestellen. Wij weten waar je dit het beste kunt doen. Glasgigant heeft diverse soorten Hr ++ glas in het assortiment. Hier kun je eenvoudig online je voorkeuren selecteren en het glas naar keuze bestellen. Als erkende en ervaren leverancier weten ze bij Glasgigant precies hoe ze het gloednieuwe Hr ++ glas in optimale staat bij je thuis moeten bezorgen.

Reacties uitgeschakeld voor Hallo Hr ++ glas!