Tips

Handige mobiele accessoires voor het sporten

Luister je graag muziek tijdens het sporten? Of wil je gewoon graag bereikbaar zijn? Tegenwoordig nemen we tijdens het sporten vaak onze mobiel of smartwatch mee. Het voordeel hiervan is dat je muziek af kunt spelen, je hartslag kan gemeten worden en andere sportprestaties. Er zijn veel handige accessoires voor de smartphone die het sporten nog makkelijker maken. Benieuwd? Lees dan gauw verder! 

Hardlopen met een sportarmband 

De meest voorkomende smartphone accessoire tijdens het sporten is toch wel de sportarmband. Je hebt er vast wel eens mensen mee zien hardlopen of zelf wel eens aangeschaft. Het is eigenlijk dé telefoonhouder tijdens het hardlopen. Jouw telefoon neem je gemakkelijk mee tijdens een blokje om. De telefoonhouder maak je met klittenband vast om je arm. Zorg dat de sportarmband goed om je arm past, zodat je er tijdens het sporten ook geen last van ervaart. Daarnaast zijn er verschillende sportarmbanden verkrijgbaar. Handig zijn extra functionaliteiten als reflecterende strepen, een touch venster of opbergvakjes. 

Oordopjes voor het luisteren van muziek

Veel sporters vinden het prettig om te sporten met muziek op. Er zijn eigenlijk een drietal mogelijkheden van oordopjes bij het sporten. Namelijk bedrade oordopjes, draadloze oordopjes en specifieke sportoordopjes. Steeds vaker zie je sporters met draadloze oordopjes of headsets. Met draadloze oordopjes heb je geen last meer van het snoertje dat telkens in een kabelbreuk zit. Belangrijk bij de aanschaf is dat je oordopjes goed blijven zitten, want het is zonde als ze tijdens het sporten uit je oren vallen.    

Telefoonhouder voor op de fiets 

Sinds een aantal jaar is wielrennen en mountainbiken ineens heel populair geworden onder de bevolking. Tijdens het fietsen is het handig om te kunnen navigeren of een fietsroute te volgen. Een telefoonhouder voor de fiets maakt het meenemen van je telefoon heel gemakkelijk. Jouw mobiel plaats je stevig in de houder en daarnaast heb je de telefoon binnen handbereik. Ook wanneer je liever thuis sport op de hometrainer kun je gemakkelijk telefoonhouder plaatsen. Tijdens het sporten kijk je een leuke film, zo wordt sporten nog leuk ook! 

Protector voor de mobiel 

Omdat je mobiel waarschijnlijk je meest gebruikte voorwerp is, heeft het flink wat te verduren. De hele dag door heb je hem binnen handbereik en om de haverklap check je de laatste notificaties. Binnen een mum van tijd kunnen er krasjes op je mobiel zitten. Met sporten is beweeg je voortdurend en bestaat de kans dat je hem wellicht laat vallen. Zorg daarom voor een telefoonhoesje. De hoes beschermt jouw mobiel tegen extra krasjes. Om het helemaal af te maken is een screen protector op het scherm handig. De combinatie van telefoonhoesjes en een screen protector zorgen voor de meeste veiligheid. Zo blijft je smartphone ook tijdens het sporten goed beschermd! 

Waar wacht je op? 

Er zijn tegenwoordig heel veel accessoires die het sporten makkelijker maken met een mobiel. Zorg dat je goed uitgerust bent met de juiste telefoon accessoires voor het sporten. Er is dan ook geen goed excuus meer om het sporten over te slaan. Een goed begin is namelijk het halve werk! 

Reacties uitgeschakeld voor Handige mobiele accessoires voor het sporten