overmatig zweten
Tips

Heb jij last van overmatig zweten? Ga het probleem tegen met miraDry!

Problemen met overmatig zweten? Jij bent echt niet de enige. Overmatig zweten wordt als erg vervelend ervaren en kan leiden tot veel frustratie. Zo kan het je dagelijkse functioneren verstoren, leiden tot problemen in persoonlijke relaties of emotionele problemen. Echter is er een manier om hier vanaf te komen! In deze blog behandelen we de miraDry methode. Deze methode biedt voor altijd een oplossing tegen overmatig zweten. Wat de behandeling inhoudt? Dat is te lezen in deze blog. 

Wat is de miraDry methode?

Allereerst zullen we uitleggen wat de miraDry methode inhoudt. De miraDry methode is een behandeling waarbij er gedoseerd warmte wordt uitgestoten op het gebied waar de okselzweetklieren gevestigd zijn. Dit gebeurt met behulp van elektromagnetische energie. De warmte zal diep doordringen in de huid, waardoor de zweetklieren voor eens en altijd worden uitgeschakeld. Tijdens de behandeling zorgt een watergekoeld systeem ervoor dat je huid wordt beschermd tegen oververhitting. Het watergekoeld systeem is een steriel verpakt koelelement, dat na iedere behandeling vervangen en vernieuwd wordt. De miraDry methode is een pijnloze behandeling, omdat de huid rondom de oksels voor de behandeling verdoofd worden.  

Hoe ziet de miraDry behandeling er uit? 

Over het algemeen duurt een behandeling volgens de miraDry methode ongeveer een uur. De hoeveelheid behandelingen die jij nodig hebt is te bepalen na het resultaat na de eerste behandeling. De eerste behandeling schakelt gemiddeld 82% van de zweetklieren uit. De zweetklieren zijn niet meer in staat zich te herstellen, waardoor de zweetproductie van deze klieren meteen stopt. Van de mensen die één miraDry behandeling heeft gehad, ervaart 80% direct een afname van de zweetproductie.

Wanneer het tijd is voor de behandeling, wordt eerst het behandelgebied op de oksels gemarkeerd. Daarna volgen in beide oksels pijnloze verdovingsprikken, die gezet worden met een korte dunne naald. Als de oksels helemaal verdoofd zijn, kan het kopstuk van het miraDry apparaat op de oksel geplaatst worden. Het apparaat zuigt de oksel een beetje aan en de elektromagnetische warmte wordt zo het okselgebied ingestroomd. Het apparaat maakt een zacht geluid dat zich net zo lang herhaald tot de gehele oksel behandeld is. 

Het resultaat na een miraDry behandeling

Je kunt het resultaat van een miraDry behandeling drie maanden na de behandeling effectief beoordelen. De zweetproductie kan in de eerste drie maanden nog wisselend af- en toenemen. Wanneer het resultaat na de eerste behandeling nog niet naar wens is, vindt er een tweede behandeling plaats. Zelfs een derde behandeling is mogelijk, maar dit komt over het algemeen niet voor. Maximaal twee behandelingen zorgen vaak al voor het gewenste resultaat. 

Interesse in een miraDry behandeling?

Wil jij meer informatie over de miraDry behandeling om jouw overmatig zweet probleem permanent op te lossen? Neem dan contact op met bijvoorbeeld Marco van Coevorden. Van Coevorden is een specialist op het gebied van overmatig zweten en het behandelen van dit probleem aan de hand van de miraDry methode. Bekijk zijn website om meer te weten te komen over de behandeling, eventuele bijwerkingen en verdere informatie. 

Reacties uitgeschakeld voor Heb jij last van overmatig zweten? Ga het probleem tegen met miraDry!