hot tub
Health,  Living

Heerlijk bubbelen in een hottub

Het weekend begint en je kan eindelijk ontspannen. Maar hoe kom jij nou echt op rust? Heerlijk voor de tv een avondje films kijken? Een avond genieten met je vrienden van een wijntje en een borrelplank? Of toch heerlijk genieten in een hottub? Wij raden aan om dit allemaal te combineren! Heerlijk een filmpje kijken in de hottub met een wijntje en een borrelplank. Zo kom je echt op rust en valt de stress gelijk van je schouders af. Wil je meer weten over een hottub? Lees dan snel door!

Je slaapt veel dieper

Een nacht niet zo goed slapen, dat kan nog wel een keer. Maar meerdere nachten niet goed kunnen slapen is niet goed voor je welzijn, je wordt er chagrijnig van en natuurlijker hartstikke moe. Als je het koud hebt en daardoor niet in slaap komt, dan is een hottub ideaal. Vaak helpt alleen een warme douche, en dit heeft zo zijn redenen. Een warme douche is dan ook heerlijk en vaak val je er ook nog eens sneller van in slaap en slaap je langer aan een stuk door. Nu vraag jij je vast af hoe dit komt? Nou, dit heeft te maken met de lichaamstemperatuur, die wordt namelijk verhoogd door het warme water. Uiteindelijk zorgt een hoge lichaamstemperatuur voor minder stress, waardoor je uiteindelijk minder piekert. Hetzelfde effect heeft het warme water van de hottub op je lichaam. Dit is toch een heerlijk voordeel?

Je huid zag er nog nooit zo goed uit

Je huis is zeer teer, en je moet er dan ook rustig mee om gaan. Helaas verandert je huid in de loop van de jaren. En niet alleen van buitenkant. Ook de celdeling veranderd. Het is daarom zeer belangrijk om altijd je huid goed te verzorgen. Maar huidproblemen zullen er helaas altijd zijn. Dit kan liggen aan stress of omdat je slecht slaapt. Het warme water van de hottub zorgt dan ook indirect voor een stralende huid. Door het water slaap je namelijk beter en heb je minder stress. Als dit de factoren zijn die jouw acne aanwakkeren dan kan het wel eens zijn dat je binnenkort een huid hebt die er een stuk beter uit ziet! Dit is dan ook een geweldige win-win situatie!

Reacties uitgeschakeld voor Heerlijk bubbelen in een hottub