autostickers
Tips

Het gebruik van autostickers

Autostickers zijn erg veelzijdig en kunnen voor een breed scala worden gebruikt, denk bijvoorbeeld aan reclame voor zakelijke doeleinden of het steunen van je favoriete voetbalclub. Met stickers op je auto laat je mensen kennis maken met bijvoorbeeld je bedrijf, interesses, unieke stijl of politieke voorkeur. Zowel voor particulieren als bedrijven zijn stickers voor op je auto een manier om je auto te personaliseren en herkenbaar te maken, voor bijvoorbeeld andere fans van de voetbalclub of (potentiële) klanten van je bedrijf. Wij vertellen je hieronder meer over zakelijk en privégebruik van autostickers, wat de voordelen zijn en welke soorten je kunt vinden.

Zakelijk gebruik autostickers

Het zakelijk gebruik van autostickers is een makkelijke en duurzame manier om (potentiële) klanten kennis te laten maken met je bedrijf. Met deze manier van stickers printen maak je namelijk rijdend reclame voor je werk. Als je onderweg bent, of ergens staat geparkeerd, zullen potentiële klanten al snel je auto en bedrijf herkennen. Zo wordt de naamsbekendheid van je bedrijf verhoogd en zullen klanten sneller contact opnemen. Daarnaast worden je producten of diensten beter gepromoot en weten potentiële klanten waarvoor ze contact met je bedrijf moeten opnemen.

Privégebruik autostickers

Stickers voor op je auto zijn ook een leuke en creatieve manier om je auto te personaliseren en aan de buitenwereld te laten zien wie jij bent. Door bijvoorbeeld unieke ontwerpen, grappige stickers of een sticker van je favoriete voetbalclub of muzikant op je auto te plakken, laat je in een oogopslag aan mensen zien wie je bent en wat je interesses zijn. Zo heb jij echt een unieke auto. Daarnaast zijn autostickers ook functioneel. Ze beschermen niet alleen de lak, maar kunnen een andere bestuurder bijvoorbeeld ook vertellen dat je een “Baby On Board” hebt.

Verschillende soorten stickers voor op je auto

Als je graag reclame wil maken voor je bedrijf of je auto wilt personaliseren, dan zijn er verschillende stickers waaruit je kunt kiezen. De twee belangrijkste zijn de permanente en magnetische stickers. Als je voor een langdurige tijd een sticker op je auto wilt hebben, dan kun je het beste gaan voor de klassieke sticker met permanente lijmlaag. Deze stickers blijven langdurig zitten en zijn bijvoorbeeld handig voor je bedrijfswagen. Magnetische stickers daarentegen hebben een magnetische hechting en zijn hierdoor makkelijker te verwijderen.

Voordelen van permanente en magnetische autostickers

Zowel permanente als magnetische stickers hebben voordelen. Zo zijn stickers met een permanente lijmlaag perfect voor langdurig gebruik en reclame voor je bedrijf, zijn ze minimaal een aantal jaar uv-bestendig en komen ze er niet af in de wasstraat. Magnetische stickers zijn daarentegen perfect voor bijvoorbeeld ZZP’ers die hun eigen auto gebruiken om naar klanten te rijden, aangezien deze stickers er makkelijk af en weer op kunnen worden gezet.

Reacties uitgeschakeld voor Het gebruik van autostickers