Uitjes

Het organiseren van een personeelsfeest

Een personeelsfeest is natuurlijk het grootste voordeel wat bij werken hoort. Is het aan jou de taak om het te organiseren? Dan ligt er wel een beetje druk op je schouders, want iedereen heeft altijd wel zijn of haar oordeel klaar. Heb je al een paar ideeën bedacht voor de activiteit van die dag? Bekijk eens de website van Het Schwarzwald, want zij zijn namelijk expert in het organiseren van personeelsfeesten. Ook de locatie is perfect en geschikt voor een grote groep mensen, dus iedereen kan gezellig mee met het personeelsfeest.

Keuze mogelijkheden

Het Schwarzwald bevindt zich in Rijssen, heerlijk tussen de bossen en goed bereikbaar vanaf Deventer, Zwolle, Enschede en ligt gewoon langs de A1. Ze hebben een groot aanbod aan activiteiten. Je kan namelijk kiezen uit 30 verschillende activiteiten, waaronder een Buggy tour, Solex tour, Segway Clinic, maar ook een escaperoom of een kook workshop staan in het rijtje. Heb je tijd voor twee activiteiten, maar kan je stiekem ook niet kiezen uit deze lijst? Dan kan je ook gewoon voor een arrangement kiezen met twee activiteiten.

Een leuke dag met activiteiten

De dag afsluiten met een heerlijk buffet of kookworkshop, gevolgd door een leuke quiz of muziekbingo. Alles is mogelijk bij Het Schwarzwald. Wil je de dag gezamenlijk afsluiten? Dan kunnen zij ook zorgen voor de logistieke problemen die hierbij komen kijken. Als je een graag een borrel wilt drinken is het natuurlijk fijn dat je niet weer terug moet rijden. Huur bijvoorbeeld een leuke Amerikaanse bus of limousine om gezellig de dag af te sluiten. Bij speciale wensen kan je dit altijd aangeven want wij willen wel dat onze klanten een leuke dag naar wens hebben.

Meer weten over de activiteiten

Wil je meer weten over de mogelijkheden van het organiseren van een personeelsfeest? Neem even contact op, vind meer informatie op de website of vraag vrijblijvend een offerte aan. Wie weet ben jij ook binnenkort in het mooie Rijssen voor een leuk personeelsfeest met jouw bedrijf.

Reacties uitgeschakeld voor Het organiseren van een personeelsfeest