Hip and happening

Hier moet je op letten bij het aanschaffen van nieuwe keepershandschoenen

Ben je toe aan nieuwe keepershandschoenen, omdat de oude te klein zijn? Of omdat de huidige simpelweg zijn versleten? Er zijn allerlei redenen om nieuwe handschoenen te kopen. Door het grote aanbod is vaak het lastig om een goede keuze te maken. Ervaar je dat ook? En wil je graag nieuwe handschoenen bestellen, maar weet je niet goede welke? Dan is het belangrijk om rekening te houden met een paar dingen. Ben je benieuwd waar je op moet letten bij het kopen van nieuwe keepershandschoenen? Lees dan verder en kom erachter! 

De maat bepalen

Als je nieuwe handschoenen gaat uitzoeken, is het belangrijk om de goede maat te nemen. Je kunt het beste de maat bepalen door de binnenkant van je hand te meten. Meet de lengte van je hand vanaf het topje van de langste vinger tot aan de tweede huidplooi. Deze afstand in centimeters is belangrijk om te onthouden. Bij de meeste handschoenen staat een maattabel waar je met deze afstand de juiste maat kunt bepalen.  

De pasvormen

Er zijn veel verschillende merken en merken, maar er zijn ook verschillende pasvormen. Iedereen heeft andere handen en daarom zijn er verschillende pasvormen ontwikkeld. De eerste pasvorm is een nagative cut. Deze handschoen heeft een strakke pasvorm en is erg flexibel. Door de strakke pasvorm sluit de handschoen mooi aan om de hand. Een andere pasvorm is de roll finger. De roll finger heeft een pasvorm met goede grip. Daarnaast heeft de roll finger een extra demping, waardoor de handschoen erg stevig is. Tot slot is er de hybrid cut en dat is een combinatie van de andere twee pasvormen. Om te bepalen welke jij het fijnste vindt, is het verstandig om de verschillende handschoenen te passen. 

Ontdek het aanbod online!

Zoals je nu weet zijn er drie verschillende pasvormen. Als je weet welke je het fijnste vindt, kun je de handschoenen gemakkelijk online bestellen. Zoek de handschoen uit en bepaal aan de hand van de maattabel de juiste maat. Weet je niet goed welke pasvorm jij het fijnste vindt? Dan kun je het beste naar een winkel om de handschoenen te passen. Zo weet je zeker dat je de juiste hebt!  Als je de handschoenen online wilt bestellen, kun je een kijkje nemen op de website van SKOR. Deze partij heeft een enorm aanbod aan keerpershandschoenen van skor en andere voetbal accessoires. 

Reacties uitgeschakeld voor Hier moet je op letten bij het aanschaffen van nieuwe keepershandschoenen