blazers voor dames
Fashion

Hip and happening: De blazer een must-have in iedere kledingcollectie

Iedereen herkent het wel: je staat ’s ochtends voor de spiegel en je hebt werkelijk geen idee wat je aan moet trekken. Het is dan altijd fijn om een casual outfit te hebben die je snel aan kunt schieten. Een blazer voor vrouwen is dan ook helemaal geen gek idee. Lees hier onze fashion tips voor vrouwen!

Blazers voor dames

Dames blazers en jasjes zijn in vrijwel iedere winkel te verkrijgen, er is dus een enorm aanbod. Dames blazers en jasjes houden je niet alleen warm in de Hollandse wind, maar ze zijn ook nog eens enorm stijlvol. Er zijn namelijk meerdere manieren waarop je een blazer kunt combineren.

Fashion tips vrouwen voor het dragen van een blazer

Blazers voor dames zijn op verschillende manieren te combineren. Ten eerste is een blazer vrij chique, hij is dus ideaal om aan te trekken naar kantoor. Een blazer straalt professionaliteit uit, maar is ook erg speels. Je kunt de blazer dus ook makkelijk aantrekken wanneer je de kinderen ophaalt uit school of met een vriendin gaat lunchen.

Een blazer voor vrouwen combineren

Afhankelijk van de gelegenheid, is een blazer goed te combineren met de rest van de outfit.
Wanneer je naar kantoor gaat, is een blazer goed te combineren met een top, spijkerbroek en hakken voor een casual maar toch professionele look. Zo hoef je niet over de top naar je werk, maar straal je toch professionaliteit uit. 
Als je een blazer wil dragen naar een chiquer evenement, dan kan een blazer ook prima boven een jurk. Je kunt de blazer puur dragen om geen kou te vatten, maar een blazer met een gek patroon kan ook een echte eye-catcher zijn op jouw little black dress! 

Mocht je ’s ochtends uit bed stappen en totaal geen inspiratie hebben, dan kan je altijd terugvallen op een blazer. Wat je ook aantrekt: een blazer zal ervoor zorgen dat jouw outfit net dat beetje extra sprankeling krijgt waardoor jij als een echt powerwoman de dag door kan gaan! 

Reacties uitgeschakeld voor Hip and happening: De blazer een must-have in iedere kledingcollectie