hippe sneakers voor dames
Fashion

Hip & Happening: Dad sneakers

Who is your daddy?

Girls love shoes. All types of shoes. Girls love hoge hakken en girls love sneakers. Dat is altijd al zo geweest maar het laatste jaar hebben wij ook een flinke terugkomst gezien van de wat robuustere sneakers die ook bij de dames in smaak vallen. Deze zogenaamde dad sneakers zijn helemaal hip and happening bij meisjes en vrouwen. Want ja, ook de allerkleinste onder ons zien we in deze hippe modellen die lekker matchy matchy zijn met de schoenen van de mama. Because let’s be honest, all girls love sneakers.

Who run the world? Girls!

Beyonce zingt in haar nummer ‘who run the world’ dat het vrouwen zijn die aan de top staan. Vrouwen ownen deze wereld en alles wat daar onderdeel van is. Wij werken hard en spelen nog harder. En laten we eerlijk zijn, dit gaat veel fijner in sneakers. Hippe sneakers voor dames zijn er gelukkig ook in overvloed. Veel designers en modehuizen zoals Gucci, Fendi en LV hebben hier op in gespeeld en fijne dad sneakers ontworpen waarmee elke vrouw zich direct een powervrouw zal voelen. Dad sneakers zijn helemaal hip and happening en ook rapper en mode goeroe Kanye West heeft hier een collectie in ontworpen. Zijn nog modebewustere vrouw Kim Kardashian West paradeert maar al te graag rond in deze hippe sneakers voor dames en laat moeiteloos zien hoe makkelijk deze schoenen te dragen, te stijlen en te combineren zijn.

Kick some ass met dad sneakers

Wees bij het dragen van de dad sneakers vooral niet bang om ‘bold fashion choices’ te maken, dat wil zeggen, doe wat goed voelt voor jou en heb lak aan alle bestaande stereotypen die er zijn rondom ‘wat vrouwen moeten dragen’. Want echt alles kan. Wil jij je dad sneakers dragen onder een denim jeans? Do it! Wil jij ze rocken onder jouw little black dress? Who is stopping you?

Vrouwen hoeven niet enkel ‘lievelijk en schattig’ te zijn in hun mode keuzes. Be bold, be you. Wees stoer, wees schattig of wees het allebei. En met de dad sneakers kan dit gelukkig allemaal.

Reacties uitgeschakeld voor Hip & Happening: Dad sneakers