jumpsuit dames
Fashion

Hip & Happening: De jumpsuit

tDe zon wint langzaam terrein, de dagen worden langer. En liefhebbers van het goede (buiten)leven weten wat dat betekent: het festivalseizoen is geopend! In Nederland zijn we helaas niet altijd gezegend met mooi weer; soms lijken er vier seizoenen in één dag te zitten. Met je outfit wil je daar natuurlijk op voorbereid zijn. Een beetje kledingadvies voor de zomer is altijd welkom, toch?. Niet voor niets één van de beste fashiontips voor het festivalseizoen -daar is ‘ie weer- is de jumpsuit dames!
Deze duurzame trend heeft eigenlijk alles in zich en is daarom de nummer één outfit op festivals. Al ploegend (en soms zwoegend) door (Nederlands) gras en modder is het fijn als we er een beetje comfi rond kunnen lopen. Comfortabel hoeft zeker niet ‘onflatteus’ te betekenen en kan juist super elegant zijn. Absoluut het beste kledingadvies voor de zomer als je het mij vraagt!

fashiontips voor het festivalseizoen

Minimaliseer je ballast

Het liefst wil je op zo’n festival niet teveel meeslepen. Een koffer vol kleren is dan ook zeker geen aanrader. En óók als je maar één dagje naar een festival gaat is het fijn wanneer je zo min mogelijk met je meedraagt. Want: meer ruimte om te bewegen. En over bewegen gesproken: of je die kilometers nou dansend, struinend of chillend aflegt: je outfit móet fijn zitten.

Fijne fashiontips voor het festivalseizoen

Goed, dus die jumpsuit dames … je vindt ze in alle soorten, maten, stoffen én kleuren. Eindeloze variatie, dus mijn advies: stop er meerdere in je tas zodat je altijd keuze hebt. Super makkelijk allemaal, maar eerlijk is eerlijk: er zítten een paar minimale minpuntjes aan zo’n jumpsuit. Of laten we het positever ‘aandachtspuntjes’ noemen. Want tja, óók op een festival geldt: wat erin gaat moet er ook uit. Juist, een toilet in je buurt is belangrijk.
En dán is het dus tijd voor die uitkleedtruc en díe vraagt bij de jumpsuit wel een kleine gebruiksaanwijzing. Het is natuurlijk een pak, en niet altijd heel gemakkelijk aan en weer uit te trekken. Maar met een beetje gefriemel, de nodige voorzichtigheid (pas op voor die spoelknop!) én de gedachte dat enig ongemak er stiekem ook een beetje bijhoort, nail jij je outfit én dat festival. Enjoy!

Reacties uitgeschakeld voor Hip & Happening: De jumpsuit