mom jeans fashion tips
Fashion

Hip & Happening: De Mom jeans

HWist je het al? De Mom jeans is hip and happening! We zien door de jaren heen op het gebied van spijkerbroeken steeds weer nieuwe (maar ook oude!) trends opduiken. De Mom jeans is hier een voorbeeld van. Dus ben je nog op zoek naar kledingadvies voor de zomer? Koop dan ook een Mom jeans en lees snel verder hoe je deze kunt combineren en ontdek meteen ook de leukste fashiontips voor het festivalseizoen!

Wat zijn Mom jeans?

Mom jeans zijn spijkerbroeken met een hoge taille en hebben meestal een lichte wassing. De jeans hebben een comfortabele fit door het ietwat wijde model. Mom jeans worden vaak verward met boyfriend jeans, maar het verschil is dat de taille van de Mom jeans hoger zit (net onder de navel) en dat Mom jeans taps toelopen bij de enkels en dus het model wat meer flatterend is dan een boyfriend jeans. Onze Mom Jeans fashion tips: stop je t-shirt of trui in je broek en rol de pijpen van de jeans een beetje op tot net boven je enkels voor een frisse look. 

kledingadvies voor de zomer (2)

Waarom zijn Mom jeans tegenwoordig helemaal hip?

De modewereld wordt zo nu en dan weer nostalgisch en dan verlangen we ineens massaal terug naar de jaren ’90. Dit is ook het geval geweest met Mom jeans, want deze zien eruit alsof je moeder ze zou hebben gedragen toen zij nog jong was. Je zou de Mom jeans dus eventueel ook heel goed vintage kunnen shoppen! De Mom jeans is hip and happening omdat deze erg flatterend voor iedere lichaamsbouw werkt (in tegenstelling tot bijvoorbeeld skinny jeans). Of je nu een buikje hebt of een curvy, petite of skinny lichaamsbouw hebt, de Mom jeans staat iedereen goed.

Hoe combineer ik Mom jeans?

Ben je nog op zoek naar leuke Mom jeans fashion tips? Dan is het in ieder geval al goed om te weten dat Mom jeans eigenlijk met heel veel leuke dingen uit je kast te combineren is. Of je nu een wit shirtje en een blazer of een fleurig blouseje erop aandoet: je kunt eigenlijk bijna niet de fout in gaan. Qua schoenen kun je bijvoorbeeld denken aan enkellaarsjes of sneakers, maar ons ultieme kledingadvies voor de zomer is om er sleehakken onder te dragen voor een summer casual chique look! En aankomend seizoen is het natuurlijk ook tijd voor festivals, dus onze fashiontips voor het festivalseizoen zijn om een Mom jeans met een versleten wassing te combineren met een crop top en Dr. Martens (als je voor een stoere look gaat) of ballerina’s (voor een girly touch).

Reacties uitgeschakeld voor Hip & Happening: De Mom jeans