panterprint in de zomer
Fashion

Hip & Happening: De panterprint

Geen garderobe is eigenlijk compleet zonder een item met panterprint, want dit dierenprintje geeft iedere outfit meteen iets bijzonders. Leopard print oftewel panterprint in de zomer is daarom ook absoluut een van onze fashiontips voor het festivalseizoen aankomende zomer. Ben jij ook nog op zoek naar panterprint kledingadvies voor de zomer? In dit artikel kun je lezen hoe je dit leuke printje kunt combineren met de rest van je kledingkast.

Waarom we helemaal fan zijn van leopard print

Kleding met panterprint is eigenlijk nooit helemaal uit de mode geweest, want de afgelopen jaren hebben we eigenlijk ieder seizoen wel iets met deze print te maken gehad. Al in de jaren ’80 droeg men trenchcoats en jurken in panterprint en afgelopen winter hebben we bijvoorbeeld ook volop warme sjaals en faux fur jassen met leopard print gedragen. En guess what? Panterprint zit nog steeds in het kledingadvies voor de zomer. Panterprint heeft iets exotisch en speels, dus panterprint in de zomer dragen is eigenlijk een hele goede keuze! 

Do’s en Don’ts: hoe draag ik panterprint in de zomer?

Maar hoe draag je kleding met panterprint zonder er gelijk uit te zien als Nel Veerkamp? Als je nog niet zo goed durft en het graag op safe wilt spelen, dan raden wij aan om met accessoires met leopard print te beginnen. Een schoudertasje of loafers met panterprint is ideaal om je casual outfit wat meer spice te geven. Verder zie je panterprint ook terug in badkleding aankomende zomer, dus een leopard bikini dragen op het strand is helemaal hot! En ga je naar een festival? Dan is dit een goede gelegenheid om wat meer uit te pakken en bijvoorbeeld een panterprint jumpsuit te dragen! Draag er ’s avonds een spijkerjack bij als het weer wat afkoelt. 

kleding met panterprint

Leuke combinatietips met panterprint

Panterprint laat zich enorm goed combineren met kleur en vooral kleurtjes zoals groen en roze doen het enorm leuk naast panterprint. Onze fashiontips voor het festivalseizoen wat betreft panterprint is dan ook om lekker voor kleur te kiezen en je panterprint jeans te combineren met bijvoorbeeld een felroze crop top. Verder laat panterprint zich ook goed combineren met (lichtblauwe) denim, dus je denim shorts maak je echt compleet met bijvoorbeeld een riempje in panterprint.

Reacties uitgeschakeld voor Hip & Happening: De panterprint