beige trouwpak
Tips

Hoe het perfecte trouwpak te kiezen

Het plan is om maar één trouwdag te hebben en één keer in je leven op zoek te gaan naar een trouwpak.Als je een van de gelukkige bruidegoms bent wiens partner het grootste deel van de huwelijksplanning op zich wil nemen, kun je niet gewoon achterover leunen en ontspannen. Je hebt namelijk nog steeds minstens één groot item op je takenlijst: het pak. Voor de grootste dag van je leven moet je ervoor zorgen dat je dit precies goed kiest om het beste pak voor jou te vinden. Is dat een beige trouwkostuum of juist een donkere kleur? Hieronder helpen we je de juiste keuze te maken.

Zaken om te overwegen

De meeste bruiloften hebben tegenwoordig een semi-formeel karakter. Natuurlijk zijn er veel variaties op het type bruiloft dat je wil. Houdt hier ook rekening mee bij de aanschaf van je trouwkostuum. Houd er rekening mee dat kostuums een aanzienlijke investering kunnen zijn, zelfs als je deze huurt. Zorg ervoor dat je waar voor je geld krijgt, zodat je er geweldig uitziet en dat je outfit past bij de rest van de bruiloft.

Pak versus smoking

Of je nu een pak of een smoking draagt, hangt af van wat voor uitstraling je wilt voor je bruiloft. Als je kiest voor een black-tie bruiloft, dan heb je zeker een smoking nodig. Je kunt er ook een dragen voor bruiloften die black-tie optioneel zijn. Voor bijna elk ander type bruiloft is een elegant pak voldoende. Afgezien van een zwarte vlinderdas, onderscheiden verschillende details een smoking van gewoon een mooi zwart pak. Je herkent een smoking aan zijn satijnen bies, het ontbreken van riemlussen en de verplichte schoenen van lakleer die daarbij horen.

Het trouwseizoen

Trouwen betekent verschillende dingen in verschillende seizoenen. Zou je een linnen beige trouwkostuum dragen voor een winterhuwelijk? We mogen hopen van niet! Een dergelijk kostuum kan uiteraard wel, maar is dan voor de lente of zomer. Wanneer het weer koeler wordt, is het belangrijk om een ​​zwaardere stof te dragen voor je trouwpak. Een goede optie voor zowel herfst- als winter bruiloften is een driedelig pak. De reden daarvoor ligt voor de hand: het toevoegen van een extra kledingstuk (het vest) houdt je warmer.

Voor een twist kan een ongebruikelijk materiaal precies het juiste vleugje stijl zijn. De herfst is een ideale tijd om wat tweed aan te trekken; het is erg verfijnd. Als het huwelijk in de winter is, is een donkerfluwelen pak het toppunt van luxe. Lente en zomer zijn de meest populaire tijd van het jaar voor bruiloften. Aan keuzemogelijkheden voor een warm weer garderobe is er nooit gebrek, zoals een tweedelig pak van lichte wol, misschien een mix van zijde. Katoenen pakken zijn natuurlijk ook een optie.

Reacties uitgeschakeld voor Hoe het perfecte trouwpak te kiezen