winter home
Tips

Hoe houdt je jezelf gedurende deze lange winter maanden bezig?

De wintermaanden zijn altijd een extra uitdaging, wanneer je deze vergelijkt met de zomermaanden. De zon komt laat op en gaat extra vroeg onder, waardoor je als je pech hebt, maar amper tijd buiten in het daglicht doorbrengen kunt. Wie op tijd op kantoor is en vanwege overwerk pas laat weer naar buiten loopt, heeft de zon alleen gezien via de ramen in het bedrijfspand, zonder daadwerkelijk echt tijd buiten met daglicht door te kunnen brengen.

Het coronavirus heeft deze situatie nog een stuk gevoeliger gemaakt. Nu thuiswerken de nieuwe norm is, sociaal contact zoveel mogelijk vermeden dient te worden en het vrijwel onmogelijk is om buiten de deur nog iets te doen behalve de hoogst noodzakelijke boodschappen, is het voor velen een uitdaging geworden om dagenlang in huis door te brengen, zonder daadwerkelijk nog naar buiten te gaan. 

Afspreken met vrienden om wat te gaan eten of te drinken is niet mogelijk

Probeer maar eens om de nodige activiteiten te verzinnen om bezig te kunnen blijven in huis, als je normaal gesproken gewend bent om meerdere malen per week buiten de deur te eten of er van houdt om met vrienden ergens op stap te gaan om de bloemetjes buiten te zetten. Het zijn zeker geen gemakkelijke tijden en het zal dan ook weinig mensen verbazen, dat velen soms radeloos raken en niet langer weten wat ze met zichzelf aan moeten, nu ze plotseling dag na dag, week na week en maand na maand in huis moeten blijven. 

Gelukkig heb je zelf via je werk genoeg excuses om nog steeds op pad te gaan. Meerdere malen per week moet je op pad voor persoonlijke afspraken met klanten en vertegenwoordigers, om er zeker van te zijn dat jouw producten nog steeds de doelgroep weten te bereiken. En ook al ben je tegenwoordig minder op pad dan voorheen het geval was, je kan toch echt niet klagen dat je noodgedwongen dagen achter elkaar in huis moet blijven. 

Je wilt je thuiszittende vrienden en vriendinnen verrassen

Je maakt je echter wel de nodige zorgen om een aantal vrienden en vriendinnen, waarmee je normaal gesproken een paar keer per week af sprak voor een etentje of een drankje, maar die nu noodgedwongen dag na dag in huis door moeten brengen, zonder enige vorm van vermaak, zoals jullie dat voorheen gewend waren. Zodoende dat je besloten hebt om ze allemaal op een originele manier te verrassen en de lange dagen in huis een stuk dragelijker te maken. 

Als grap heb je besloten, om voor al je vriendinnen die verplicht thuis moeten blijven, uiteenlopende vibrators bestellen. Hiermee verzeker je ze ervan dat ze in ieder geval een goed excuus hebben om zichzelf bezig te houden, als ze weer een avond verveeld in hun eentje op de bank belanden. Voor al je mannelijke maten is de keuze net iets makkelijker en heb je besloten voor ieder een fles van hun favoriete drank thuis te laten bezorgen, zodat ze in ieder geval een avond goed kunnen doorhalen en hun problemen een paar uren kunnen vergeten. 

Als jullie over een aantal maanden dan eindelijk weer een keertje samen kunnen afspreken, zij het voor een etentje of om een avond goed door te kunnen halen, heb je in ieder geval een leuke manier om ze te verrassen door ze te vertellen dat het onverwachte cadeau wat ze een paar maanden op de deurmat vonden, stiekem van jou afkomstig was!

Reacties uitgeschakeld voor Hoe houdt je jezelf gedurende deze lange winter maanden bezig?