leuke outfit samenstellen
Fashion

Hoe stel je als vrouw een leuke outfit samen?

Je kleding gebruiken om een ​​statement te maken is een geweldige manier om je persoonlijke stijl uit te drukken zonder dat je hoeft te praten. De stijl van elke persoon is uniek en kan een weerspiegeling zijn van zowel hun persoonlijkheid, of van hun humeur op een bepaalde dag. Het kan echter gemakkelijk zijn om in dezelfde kledinggewoonten te vervallen door je favoriete combinatie van jeans en trui te dragen. Om je mode sleur te doorbreken, hebben we een paar eenvoudige tips samengesteld om je te helpen de perfecte outfit samen te stellen, elke keer dat je een stap buiten je huis zet.

Ruim je kast op

Je kast opruimen van kleding die je niet meer draagt, is een geweldige manier om overtollige items los te laten die ruimte in je kast in beslag nemen. Recycle, doneer of geef je oude kleding weg en deel de overige kledingstukken in in categorieën zoals truien, tops, rokken, jurken en broeken. Na dit filteren is meteen duidelijk waar die favoriete Yaya broek ligt, of hoef je niet ver te zoeken naar je favoriete trui deze winter.

Gebruik hangers voor zwaardere kleding en eventuele merkkleding om te ondersteunen en te voorkomen dat deze kreukt. Als je het moeilijk vindt om te beslissen of je een kledingstuk wil wegdoen of niet, probeer dan de Marie Kondo-methode, die je aanmoedigt om alleen vast te houden aan dingen die tot het hart spreken en vreugde opwekken.

Ken je lichaamsvorm

Een mode fout die we vaak zien, is dat mensen zich kleden op een manier die hun natuurlijke lichaamsvorm niet flatteert. Mensen die zich goed kleden, hebben de neiging om items te dragen die hun figuur complimenteren of accentueren, in plaats van stijlen te proberen die niet bij hen passen.

Als je eenmaal weet welke vorm je hebt, kun je je stijl aanpassen aan die lichaamsvorm. Dit zal je niet alleen helpen om er geweldig uit te zien, maar het zal je ook comfortabeler maken in wat je draagt. Als je bijvoorbeeld peervormige kleding draagt ​​die het bovenlichaam benadrukt, is het het beste om je proporties in evenwicht te brengen, terwijl een rechthoekige lichaamsvorm baat heeft bij riemen en getailleerde tailles die meer een ronding naar het middengedeelte geven.

Maak een capsule garderobe

Elke kast moet een aantal basiskledingstukken bevatten die de tand des tijds kunnen doorstaan, zoals een spijkerbroek, trui, effen t-shirts, een zwarte jurk, een wit overhemd en een vest. Dit zijn de essentiële stukken van een garderobe die je een selectie van veelzijdige en verwisselbare items biedt die goed bij elkaar passen en nooit uit de mode raken. Deze tijdloze stukken zijn meestal in neutrale kleuren en stellen je in staat om je outfits te maximaliseren met een minimale hoeveelheid kleding.

Reacties uitgeschakeld voor Hoe stel je als vrouw een leuke outfit samen?