festival checklist
Uitjes

Ik ga naar een festival en ik neem mee … Daar is ‘ie dan: de ultieme festival checklist

Wanneer het lekker weer is, is het festivalseizoen weer begonnen! Het festival is de unieke plek om feest te vieren. Het heeft veel voordelen tegenover bijvoorbeeld een café. Het voordeel van een festival is namelijk de gezelligheid. Er hangt bijna altijd een mooie sfeer en mensen zijn niet zo dronken. Een ander voordeel van een festival is dat het er wel druk is, maar er veel meer ruimte is dan in een café of discotheek. Dan is er namelijk een stuk minder ruimte en dit resulteert erin dat veel mensen gefrustreerd raken. Een plek waar irritaties zijn is nooit een leuke plek om te zijn. Als je van plan bent om naar een festival toe gaan, is het van belang dat je wel de essentiële dingen meeneemt. Bij dezen en lijst van zaken die je zeker niet mag vergeten.

Wat moet je meenemen?

Je ticket: wat een moet een festivalganger nou zonder ticket? Je komt er dan niet in en dat is natuurlijk een probleem te noemen. Zorg dus altijd dat je je ticket op een goede plek hebt bewaard. Dit zorgt ervoor dat mogelijke problemen voorkomen kunnen worden. Leg je ticket in een afsluitbaar zakje, zodat je zeker dat deze niet gestolen of gejat kan worden. Op die manier kun je met een goede gemoedsrust richting de Festivalcamping. Bij dezen een lijst van festival artikelen algemeen:

Contant geld: je we leven weliswaar in het pin-tijdperk, maar het is altijd verstandig om contact geld mee te nemen. Niet op alle locaties kun je namelijk pinnen. En stel je voor dat je ergens niet kan pinnen. Dan heb je natuurlijk een groot probleem. Dan kun je geen drank drinken of eten kopen. En dat is natuurlijk dramatisch op de Festivalcamping!

Bestek: klinkt misschien een beetje fatsoenlijk. Natuurlijk kun je ook gewoon met je handen eten, maar dat kan er wel eens onsmakelijk uitzien. Bovendien kan dat ervoor zorgen dat je minder goed je eten kunt snijden. Om die reden is het dus altijd aan te raden om bestek mee te nemen wanneer je naar een festival toe gaat.

Afvalzakken: je wilt het festival natuurlijk weer schoon verlaten. Om die reden is het aan te raden om afvalzakken mee te nemen. Alle troep die je maakt kun je op die manier weer op een goede manier opruimen. Dat zorgt ervoor dat het festival schoon is en dat de opruimers minder werk hebben. En dat is natuurlijk wel leuk, want niemand vindt het leuk om iemand anders zijn troep op te ruimen. Zorg er daarom altijd voor dat je veel afvalzakken bij je hebt op de Festival camping.

Telefoon: vergeet je telefoon uiteraard niet. Het is belangrijk om contact te hebben met de buitenwereld. Stel je voor dat je iets overkomt. En niet alleen je telefoon is belangrijk, maar natuurlijk ook de oplader. Wat heb je immers aan een lege telefoon, daar schiet je weinig mee op.

Zaklamp: op een festival is doorgaans weinig licht. In het donker kan dat lastig zijn, om die reden kan het verstandig zijn om een zaklamp aan te schaffen. Dan weet je zeker dat je genoeg licht hebt.

Reacties uitgeschakeld voor Ik ga naar een festival en ik neem mee … Daar is ‘ie dan: de ultieme festival checklist