haco
Interior,  Living

In je nieuwe appartement ga je stijlvol aan de slag met het meubilair van Haco

Je hebt vorig jaar je studie afgemaakt en sinds die tijd heb je een goeie baan. Je studententijd was top en had je voor geen goud willen missen, maar nu is het eindelijk tijd om de grote stap te maken en te kiezen voor iets anders. Je gaat de studentenflat waar je de afgelopen vier jaar hebt gewoond verlaten en je verhuist volgende week naar je eerste eigen appartement.

Het was niet makkelijk om een geschikte plek te vinden en je bent de afgelopen maanden toch best intensief op zoek gegaan. Maar een paar weken geleden had je mazzel en kwam je online een groot appartement tegen dat slechts een half uur eerder was gepost. Je was waarschijnlijk een van de eersten die de advertentie zag en belde gelijk om nog diezelfde dag een afspraak te maken. Toen je zag hoe ruim het appartement en hoe gunstig de ligging was, besloot je gelijk de knoop door te hakken en meteen te tekenen.

Prachtige meubelstukken en accessoires om je huis- en slaapkamer in te richten

En nu is het dan bijna zover. Je hebt besloten om het gros van je studenten meubilair onder je huisgenoten te verdelen en te kiezen voor een compleet nieuwe look. En nee, dan heb je het natuurlijk niet over Ikea materiaal, waar je je als student vaak goedkoop mee uit de voeten maakte. Je nieuwe appartement wordt een plek waar je met een frisse wind begint en je hebt in haco.nu de ideale partner daarvoor gevonden.

Haco is de woon en slaapwinkel van Nederland en biedt allerlei soorten uniek meubilair, waarmee je jouw appartement straks kunt omtoveren in je eigen originele superplek!  Stijlvolle banken die je met mooie tafels kunt variëren, comfortabele bedden en kasten waarmee je je slaapkamer compleet kan maken en natuurlijk wil je straks een fijne werkplek inrichten waar je ongestoord aan nieuwe projecten kunt werken.

De winkels van Haco zijn in maar liefst 30 plaatsen te vinden, zodat jij ook al een paar keer bent gaan kijken om verschillende ideeën op te doen. Het feit dat de winkels ook op zondag geopend zijn, was zeker een voordeel waar jij je profijt uit hebt kunnen halen. Morgen krijg je de sleutel van je nieuwe appartement en je kunt niet wachten om er volgende week een droomplek van te maken.

Reacties uitgeschakeld voor In je nieuwe appartement ga je stijlvol aan de slag met het meubilair van Haco