regenboog thema feest
Hip and happening,  Tips

Inspiratie voor een feest met regenboog thema

Er zijn genoeg gelegenheden die om een feestje vragen, en het is natuurlijk wel zo sfeervol om een feestje in een thema te organiseren. Regenboog thema is leuk voor allerlei soorten feestjes, van jong tot oud. Je kan een regenboog thema heel speels aanpakken, of toepassen in een stijlvolle manier. Om een thema echt goed toe te passen is nog niet zo makkelijk. Soms bedenkt iemand een heel leuk thema, maar door de uitwerking en toepassing van het thema wordt het door mensen over het hoofd gezien. Het is natuurlijk belangrijk om veel regenboogversiering te hebben, maar er zijn nog veel meer leuke dingen die een feestje tot een regenboog feestje maken.

Zorg voor een centraal stuk

Niets straalt een thema zo goed uit als een opvallend, groot voorwerp in de stijl van het thema. Als er overal kleine decoraties hangen, kan het zijn dat het thema niet goed overkomt. Eén groot, centraal stuk in het thema maakt het thema duidelijk. Je kan bijvoorbeeld gaan voor een grote taart in regenboog stijl en deze op tafel zetten. Ook kan je bij een groot, centraal stuk in thema denken aan een grote tros ballonnen die midden in de kamer hangt. Je kan van elke regenboogkleur één ballon nemen en deze mooi bij elkaar binden. Zo krijg je ook een groot stuk in het thema regenboog. Soms kun je ook ander soort versiering vinden in het thema regenboog. Bijvoorbeeld een grote folie ballon in de vorm van een regenboog. 

Iedereen in het thema

Het halve werk van het organiseren van een goed themafeest in de uitnodiging. Deze moet duidelijk zijn, zodat alle gasten weten in welk thema het feest is. De uitnodiging zelf kun je ook in het thema regenboog doen zodat je het thema alvast uitstraalt. In de uitnodiging kan je goede aanwijzingen geven zodat ze genodigden goed weten dat het de bedoeling is dat ze gekleed moeten komen in een thema. Regenboog chique is een thema geschikt voor allerlei soorten feesten. Met dit thema wordt een feest een echte kleurenexplosie. Als dit je niet zo trekt, kun je ervoor kiezen om de aankleding van de ruimte zacht te houden. Zo kun je regenboogkleuren nemen in pasteltint en deze combineren met gouden details. 

Reacties uitgeschakeld voor Inspiratie voor een feest met regenboog thema