De zeven zussen van Lucinda Riley
Tips

Inspirational leesvoer: De zeven zussen – Lucinda Riley

Het beste boek van het moment heeft maar liefst 600 pagina’s

Ben je toch bezig met een goed boek lezen, dan is het wel net zo fijn als hij niet binnen een paar uur uit is. De zeven zussen van Lucinda Riley hoort niet voor niets bij de boeken top 10 van dit moment. Uren leesplezier is gegarandeerd. Zeker als jij altijd de thrillers uit de top 10 boeken lijst pakt. 

Zeven zussen

Na de onverwachtse en plotselinge dood van hun vader komen de zussen bij elkaar. Hun ouderlijk huis is de plaats waar ze elkaar ontmoeten. Dit prachtige landhuis bevindt zich aan het meer van Genève. Het boek begint direct met een bijzondere opening. Daarom wil je het beste boek van het moment niet aan de kant leggen. De zussen zijn allemaal geadopteerd. Wat een vragen roept dat op. Wie was mijn biologische moeder? Waar kom ik eigenlijk vandaan? Een goed boek lezen zet je vaak aan het denken. Zo ook bij deze thriller.

Mysterieuze brief speelt rol bij het beste boek van het moment

Misschien is deze mysterieuze brief wel een van de redenen waarom De zeven zussen van Lucinda Riley op de top 10 boeken lijst terecht kwam. In de brief is een verwijzing naar de afkomst van de dames. Maia is de hoofdpersoon van dit boek. De brief brengt haar naar Rio de Janeiro. Vindt ze daar de antwoorden op raadsels die zich manifesteren? Dit boek geeft niet direct de antwoorden, maar bouwt de spanning op. Ook houdt de vraag naar het verdwenen zevende zusje je bezig.

Zoektocht naar wie je werkelijk bent

Eigenlijk herkennen we deze vraag allemaal wel. Het is belangrijk om te weten wie je ten diepste bent. Als je gewoon opgroeit bij je biologische ouders is dit een stuk gemakkelijker. Maia komt in aanraking met het imposante Christus de Verlosser- beeld, ze maakt kennis met de glamour van Parijs. Gaat het haar lukken om haar echte identiteit te achterhalen? Het boek, dat zeker tussen de boeken top 10 past, weet tot de laatste bladzij aan toe de lezers te boeien. Misschien een leuk exemplaar voor in de koffer?

Reacties uitgeschakeld voor Inspirational leesvoer: De zeven zussen – Lucinda Riley