het beste boek van het moment
Tips

Inspirational leesvoer: Dingen die je alleen ziet als je er de tijd voor neemt -Haemin Sunim

Het beste boek van het moment

Wat is nu het beste boek van het moment? Het is uiteraard vrij persoonlijk wat iemand een goed boek vindt. Houd jij van een goed boek lezen? Kijk dan bij de titels die behoren tot de boeken top 10. Dingen die je alleen ziet als je er de tijd voor neemt van Haemin Sunim is er hier een van. Wereldwijd zijn er al 3 miljoen exemplaren van dit boek verkocht. Toen het in het Nederlands vertaald was, duurde het heel even maar al snel hoorde hij bij de boeken top 10. Grappig is dat de auteur zelf nogal verbaasd was over de enorme populariteit. 

Praktisch boek

Sunim is een Koreaanse monnik. Hij studeerde zowaar aan 3 verschillende universiteiten en werd uiteindelijk hoogleraar. Hij geeft les in meditatie en boeddhisme. Als je het beste boek van het moment wilt lezen en je wacht niet op taaie en saaie theorie dan zit je bij dit exemplaar uit de boeken top 10 helemaal goed. Sunim legt niet uitgebreid van alles uit, maar geeft vooral praktische adviezen. Als je al ervaring hebt met mindfulness dan zul je in dit boek veel herkennen. Er is veel aandacht voor het blijven met je aandacht in het hier en nu. Veel praktische tips dus. 

17 Korte overdenkingen

Lees jij binnenkort dit boek uit de top 10 boeken? In Dingen die je alleen ziet als je er de tijd voor neemt van Haemin Sunim kom je dan 17 overdenkingen tegen. Ze zijn kort, maar krachtig. Een heerlijk boek ook voor bijvoorbeeld op je nachtkastje. Lekker ontspannen voordat je gaat slapen. Sunim heeft veel aandacht voor een goede relatie tussen geliefden. Dit is dus echt een exemplaar uit de top 10 boeken waar zelfs je relatie van bloeit en groeit. De schrijver adviseert je om je trots aan de kant te zetten. Gelijk willen hebben is niet altijd belangrijk. Vergeven juist wel. Verder lees je in dit boek over onder meer over het loskomen van de drang naar luxe. Heb jij ook behoefte aan iets meer rust in je drukke en hectische bestaan? Dan is dit, makkelijk te lezen boek, zeker een aanrader. 

Reacties uitgeschakeld voor Inspirational leesvoer: Dingen die je alleen ziet als je er de tijd voor neemt -Haemin Sunim