Façade van Esther Verhoef
Tips

Inspirational leesvoer: Façade – Esther Verhoef

Façade, alweer een spraakmakende thriller van Esther Verhoef

De nieuwste thriller van de Nederlandse schrijver Esther Verhoef is pas sinds maart uit maar is nu al te vinden in diverse top 10 boeken lijsten. Veel mensen beoordelen Façade zelfs als het beste boek van het moment.

Esther Verhoef

Wil je een goed boek lezen en hou je van romans of thrillers, dan ben je bij Esther Verhoef aan het juiste adres. Psychologische thrillers en romans schrijft ze onder haar eigen naam. Actiethrillers schreef ze samen met haar man Berry onder het pseudoniem Escober. Door haar schrijfstijl weet ze veel lezers van begin tot eind van het verhaal te boeien. Dat dit door de lezer wordt gewaardeerd blijkt niet alleen uit verschillende noteringen in een boeken top 10. Een aantal van haar boeken zijn ook vertaald in o.a. het Engels, Duits, Frans en Spaans. Met Façade van Esther Verhoef gaat dat vast ook gebeuren.

Façade, een kijkje in het boek

De eerste zin waarmee Façade van Esther Verhoef wordt aangekondigd luidt: ‘Hij leek zo aardig. Dat je hem ontmoette, was toeval. Of niet?’. Dit verhaal kan dus alle kanten op, ook de verkeerde. Hoofdpersoon in deze thriller is een jonge moeder die na een pijnlijke scheiding hard toe is aan vakantie. Ze besluit om een roadtrip door Europa te maken met haar oldtimer die luistert naar de naam Toet. Onderweg ontmoet ze een sportinstructeur. Gaat de genoemde aankondiging over hem? Of juist niet? Is hij de good guy? Of toch niet? Al met al zijn er genoeg ingrediënten om Façade ook in jouw top 10 boeken te laten belanden.

Zinderende spanning

Esther Verhoef weet als geen ander de spanning in haar boeken op te bouwen. Ze krijgt het voor elkaar dat je enerzijds het boek niet weg kan leggen, anderzijds geen oog meer dicht doet. Eigenlijk is dat ook precies wat je wil met een spannend goed boek lezen. Het is dus ook niet zo verwonderlijk dat Esther Verhoef regelmatig in de boeken top 10 te vinden is. Met bijna 370 bladzijden koop je hiermee een heerlijk boek voor de zomer. Goed om te weten: Façade is behalve als paperback en hardcover uiteraard ook verkrijgbaar als E-book. Het beste boek van het moment bespaart dus ook nog eens ruimte in je koffer!

Reacties uitgeschakeld voor Inspirational leesvoer: Façade – Esther Verhoef