het beste boek van het moment
Tips

Inspirational leesvoer: Het Oordeel – Hjorth Rosenfeldt

Graag geven we onze leesliefhebbers een tip voor het beste boek van het moment. Een goed boek lezen op zijn tijd kan iedereen wel waarderen. Daarom lichten wij graag een boek voor je uit, die naar onze verwachting nog wel een lange tijd in de top 10 boeken bij vele boekenhandels zal staan.

Het duo Hjorth Rosenfeldt

Het oordeel van Hjorth Rosenfeldt staat op dit moment in veel landen in de boeken top 10. Wanneer je van spannende boeken houdt, heb je vast wel eens van Hjorth Rosenfeldt gehoord. Op het eerste oog lijkt dit simpelweg de naam van de schrijver, maar niets is minder waar. Hjorth Rosenfeldt is namelijk een samenvoegsel van het duo dat de boeken schrijft. Michael Hjorth en Hans Rosenfeldt vormen een Zweeds schrijfduo, dat inmiddels al meer dan vier miljoen boeken heeft verkocht in 34 verschillende talen. Wanneer een goed boek lezen nog hoog op je lijstje staat, kunnen wij je zeker aanraden om eens een kijkje te nemen bij het aanbod van dit duo.

Michael Hjorth is een van de grootste filmproducenten in Zweden en schrijft onder andere voor televisie, theater en film. Hans Rosenfeldt is scenarioschrijver voor de wereldberoemde serie The Bridge en vele andere succesvolle Zweedse dramaseries. Een aantal jaren geleden besloten de twee om hun krachten te bundelen en aan het proces van De Bergmankronieken te beginnen. Deze boekenreeks bestaat inmiddels uit zes delen, waarvan Het oordeelde nieuwste toevoeging is. Met hun grote succes bij de eerdere delen, was het natuurlijk te verwachten dat de nieuwste toevoeging terecht zou komen in de top 10 boeken bij velen boekenhandels.

Een tipje van de sluier

Het oordeel van Hjorth Rosenfeldt, staat niet voor niets in veel landen wereldwijd in de boeken top 10 en wordt tevens alom geprezen als het beste boek van het moment. Zonder te veel verklappen, willen wij jullie natuurlijk een klein tipje van de sluier geven. In het nieuwste boek wordt de hoofdpersoon, Sebastian Bergman, opnieuw om hulp gevraagd door de Nationale recherche in de strijd tegen een serieverkrachter. Wanneer zijn dochter besluit zichzelf als lokaas in te zetten, neemt het boek opeens een hele andere wending…

Reacties uitgeschakeld voor Inspirational leesvoer: Het Oordeel – Hjorth Rosenfeldt