het beste boek van het moment
Tips

Inspirational leesvoer: Mindgym, sportschool voor je geest – Wouter de Jong

Door een goed boek lezen beter in je vel zitten

Wil je gezond zijn? We weten allemaal dat je dan veel moet bewegen. Een verantwoord eetpatroon is een goede tweede. Nu kun je zelfs door het beste boek van het moment te lezen werken aan je gezondheid. Het is niet raar dat dit boek van Maud Beucker Andreae en Wouter de Jong bij de boeken top 10 terecht is gekomen. Het speelt perfect in op datgene waar we behoefte aan hebben. Jij wilt ook meer rust? Meer tijd voor verstilling en bezinning? Aandacht voor je relaties? Bewust tijd maken voor je gezin? Het is niet raar dat een boek dat daarover gaat terecht komt in de top 10 boeken lijst.

Maak jezelf mentaal sterker

Door te bewegen en gezond te eten voel je jezelf fitter. Toch ben je pas echt gelukkig als je ook mentaal lekker in je vel zit. Dit boek uit de boeken top 10 helpt je hierbij. Je leest eigenlijk een soort programma dat 12 weken duurt. Voor sommige mensen is dat een fijne stok achter de deur. Elke week weet je precies waar je jezelf op moet focussen. Zo blijft het behapbaar. En hopelijk merk je snel resultaat. Het gaat over onderwerpen zoals willen hebben wat je hebt. Je herkent vast wel dat dat rust geeft. Tevreden zijn met hoe het nu is. Meer en anders maakt niet vaak gelukkig, toch? Ook lees je tips om beter om te gaan met piekeren. Of zelfs hoe je er hopelijk vanaf komt. Daarnaast is er aandacht voor relaties en hoe om te gaan met falen. 

Afwisseling tussen theorie en praktijk

Dit boek bevat niet alleen oefeningen. De schrijvers leggen ook uit hoe het een en ander werkt. De oefeningen worden op een prettige manier afgewisseld met een stukje theorie. Ook lees je regelmatig leuke anekdotes en spreuken. Allerlei rake citaten en interessante weetjes maken dat je dit boek niet snel aan de kant legt. Wil je een goed boek lezen? Dan is dit exemplaar uit de top 10 boeken een aanrader. Je krijgt overigens begeleiding door middel van een audiotrack die gratis te downloaden is. 

Reacties uitgeschakeld voor Inspirational leesvoer: Mindgym, sportschool voor je geest – Wouter de Jong