interieuradvies
Living

Interieuradvies: persoonlijke hulp bij jouw wooninrichting

Ben je uitgekeken op je meubels en wil je wel eens iets anders? Heb je een nieuw huis gekocht en twijfel je over welke kleuren je op de muur wilt? Of ga je samenwonen en lukt het jullie niet om jullie woonstijlen mooi te combineren? Als je zelfstandig je woning moet inrichten kan dit best een lastige klus zijn. Inspiratie opdoen, woonwinkels en bouwmarkten bezoeken, beslissingen maken… het kan allemaal veel tijd en moeite kosten. 

Gelukkig hoef je dit niet allemaal alleen te doen. Maak eens een afspraak met een interieuradviseur en laat je helpen bij jouw wooninrichting!

Wat is interieuradvies?

Tijdens een interieuradviesgesprek ga je samen met een professionele stylist aan de slag met de woonvraag die je hebt. Wil je ideeën voor kleurgebruik, indeling, sfeer of verlichting? Wil je een compleet ontwerp voor één of meerdere ruimtes? Hoe groot of klein je woonvraag ook is, de stylist staat open voor jouw ideeën en vragen en biedt je nieuwe inzichten. 

Door middel van de juiste vragen te stellen komen jullie er samen achter wat jouw stijl is en wat je wensen zijn. Jouw interieuradviseur zal dus goed naar je luisteren om je te leren kennen. Zo ontstaat er een persoonlijk plan waarmee jij een prachtig eindresultaat zult creëren. Het adviesgesprek kan plaatsvinden in een woonwinkel of showroom, zodat je gelijk inspiratie op kunt doen voor je eigen huis. Ook is soms interieuradvies aan huis mogelijk. 

Interieuradvies voor bedrijven

Steeds vaker maken bedrijven ook gebruik van woonadviseurs. Het interieur is het visitekaartje van het bedrijf en je wilt dat je werknemers in een fijne omgeving kunnen werken. Om de juiste uitstraling te creëren, kiezen veel bedrijven ervoor om een ervaren interieurstylist in te schakelen. Deze helpt bijvoorbeeld om de stijl van een bedrijf terug te laten komen in het interieur of zorgt voor de perfecte meubels voor een restaurant waar gasten een hele avond willen doorbrengen. Een stylist verdiept zich in de wens van de klant en weet precies hoe deze tot stand gebracht kan worden. Zo krijgt bijvoorbeeld een horecagelegenheid precies de juiste stoere uitstraling die de eigenaar wil creëren, zonder dat deze hier zelf veel tijd aan kwijt is. 

Interieuradvies bij Station7

Bij Station7 kun je vrijblijvend een professioneel interieuradviesgesprek aanvragen met een van de interieurstylisten. Ze zijn op de hoogte van de laatste woontrends en hebben creatieve en originele woonideeën. Om het perfecte resultaat te krijgen, stemmen ze het interieuradvies af op jouw leefruimte en leefsituatie. Alle ontwerpen die tijdens het adviesgesprek worden gemaakt mag je mee naar huis nemen!

Reacties uitgeschakeld voor Interieuradvies: persoonlijke hulp bij jouw wooninrichting