Living

Interieurtrends van 2018

Het kan best zo zijn dat de inrichting van je huis je op den duur gaat vervelen. Daarom is het slim om zo nu en dan de inrichting iets aan te passen. Toch is dit soms vrij lastig, aangezien mensen vaak niet weten waar ze moeten beginnen. Lees hier daarom over de verschillende interieurtrends van 2018 en laat je inspireren.  

  1. Vloerverwarming

Vloerverwarming bestaat al een aantal jaar, maar nu is het echt een trend geworden. Dat is ook niet zo gek, aangezien vloerverwarming naast modern en luxe ook nog eens heel erg fijn is. Vloerverwarming in de badkamer geeft bijvoorbeeld echt een heerlijk gevoel. Als je het gewend bent, wil je niet meer anders. De kosten van het aanleggen van vloerverwarming hangen af van de grootte van de ruimte en het materiaal van je huidige vloer.

  1. Bloemen(print)

Vroeger zag je bloemenprint alleen bij je grootouders thuis, maar het is inmiddels ook een echte trend. Mensen kiezen voor bloemetjesbehang en allerlei accessoires omtrent bloemen. Als je klein wilt beginnen kies je voor een kleedje met bloemen of een kussen met bloemenprint. Natuurlijk kan je ook gewoon een mooi boeket op tafel zetten, zo ga je ook met de trend mee.

  1. Zwart-wit

De afgelopen jaren zagen we vooral veel kleuren terugkomen in het interieur, maar nu lijken we langzaam weer over te gaan op zwart-wit. Interieurs waren in het contrast zwart-wit terugkomt zijn erg trendy. Vaak wordt er gebruik gemaakt van enkele gouden accessoires. Ook glazen accessoires zijn erg mooi in dit interieur. Koop een mooie vaas en combineer hem met de vorige trend.

  1. Statement art

Kunst mag natuurlijk ook niet ontbreken in een mooi interieur. De statement art is wellicht wel een van de grootste trends van 2018. Mensen hangen dan gigantische schilderijen of andere kunstwerken aan de muur. Het is een hele zoektocht om een kunstwerk te vinden dat je aan je muur wilt hangen, maar als je deze eenmaal gevonden hebt dan heb je ook wat. Kunst kan de sfeer in je ruimte enorm veranderen.

  1. Groen in huis

Planten in huis zijn ook enorm populair tegenwoordig. Het gaat niet om een specifiek soort plant, alles is welkom. Wat kleurrijks op tafel of een grote plant in de zithoek kan de kamer erg knus en gezellig maken. Een leuke trend dus!

 

Reacties uitgeschakeld voor Interieurtrends van 2018