fontein toilet
Interior

Je maakt een toilet helemaal af met een speciaal fontein toilet van natuursteen

Er wordt altijd van je gezegd dat je oog hebt voor detail. Je vindt niks leukers dan bezig zijn om door middel van subtiele veranderingen situaties, ruimtes en sfeer te verbeteren en te verfijnen. Als iemand jou de vrije gang laat gaan in huis, kun je er zeker van zijn dat je na een paar uur een compleet nieuwe woonkamer hebt, die met dezelfde meubels is ingericht op een manier die jou simpelweg nooit te binnen zou zijn geschoten. En je raakt helemaal in je element als je ziet wat voor reactie een ingreep door jou tot gevolg kan hebben. 

Over het algemeen ben je altijd op eigen houtje aan de slag. Je krijgt hier en daar wel eens de vraag of je advies kunt geven aan bedrijven en zo af en toe wordt je zelfs in dienst genomen om een nieuwe opzet voor de inrichting van een kantoor of woning te organiseren, vorm te geven en in goede banen te leiden. Dat zijn fijne uitdagingen waar je met plezier een tijdje aan werkt en waar je ook nog eens een leuk bedrag aan over houdt. 

Je werd door een klant gevraagd om de badkamers en toiletten in te richten

Je nieuwste klant is toch iets specifieker. Hier werd je namelijk gevraagd om alleen de twee badkamers en de toiletten opnieuw in te richten. Of je een paar schetsen zou kunnen aanleveren met ideeën, waarna deze in overleg goedgekeurd zouden worden of van enige op- of aanmerkingen worden voorzien. Het is de eerste keer dat je zo’n specifieke aanvraag binnen krijgt, maar ook hier geldt dat het weer een nieuw project is waarmee je aan de slag kunt gaan en je heel erg in het onderwerp van sanitair kunt verdiepen. 

Je wilt vooral de toiletten van een uniek karakter voorzien, waarbij elk toilet zijn eigen sfeer heeft met kenmerkende details, maar waarbij de drie toiletten ook weer te herkenbaar zijn als aanwezig in een huis met een bepaald concept en idee. Omdat je het liefst met natuurlijke materialen werkt, zit je er daarom aan te denken om met hout en natuursteen aan de slag te gaan, waarbij je iedere ruimte zijn eigen karakter meegeeft.

Een fontein toilet is de ideale manier om je toilet karakter te geven

Ondanks het feit dat de toiletten tot de kleinste ruimtes in huis behoren, zijn het toch plekken waar je met de nodige regelmaat terecht komt. Het is daarom dan ook belangrijk ervoor te zorgen dat je hier tot rust komt en je op je gemak kunt voelen, onafhankelijk van wat je er precies komt doen. Goede vormgeving en optimaal ruimtegebruik zijn daarom van belang en het plaatsen van een fonteintje toilet is daarmee een voor de hand liggende optie. 

Een fontein toilet van natuursteen gaat daarom perfect samen met het idee dat je voor ogen had om de toiletten van een bijzondere sfeer te voorzien. Zorgvuldig uitgekozen fonteinen van natuur- of hardsteen, voorzien van een speciale design fonteinkraan, maken een toilet helemaal af en geven deze een unieke karakter. Fontein toiletten zijn tegenwoordig leverbaar in verschillende vormen, gemaakt van verschillende soorten steen, zodat je altijd een juiste keuze kunt maken om de juiste fontein voor het juiste toilet te vinden!

Reacties uitgeschakeld voor Je maakt een toilet helemaal af met een speciaal fontein toilet van natuursteen