vrouw met camera
Tips

Kamera Express is dé camera-expert van Nederland

We kunnen het echt niet laten om foto’s te maken. Gebruik afbeeldingen om te laten zien wat ons bezighoudt en wat ons drijft. We doen het tegenwoordig bijna allemaal. We maken foto’s en maken vlogs. De een maakt een snapshot, de ander registreert, maakt herinneringen, creëert een setting, legt een emotie vast of zoekt naar het juiste moment. ’s Morgens vroeg, ’s avonds of in de studio. Maar de juiste foto’s maken kan alleen maar met de juiste apparaten. Kamera Express stimuleert je met alle liefde op het gebied van foto en video. Je krijgt niet alleen deskundig advies maar ze faciliteren jou ook met het beste op elk terrein! Maar waarom moet jij bestellen Kamera Express? Dat vertellen wij in deze blog!

Online en dichtbij
Je vindt het niet alleen online, maar ook in de omgeving. In Nederland vind je maar 13 winkels. Ze zijn ook te vinden in België, Duitsland en Luxemburg. Van kleine City-winkels, grote Super-winkels tot full-scale XL Experience-winkels. Ervaring en expertise zijn belangrijk. Het is niet alleen kijken naar het product, maar je kunt het ook ervaren. Probeer ze uit en ontdek de voordelen. Vraag om deskundig advies of leer meer tijdens een workshops of demonstraties.

Academy
Een nieuw onderdeel van Camera Express Academy zijn online cursussen. Dit zijn online cursussen die een stapje verder gaan dan de basiscursussen. Zo werken ze samen met professionele fotografen, waaronder gastjuryleden uit het tv-programma Het Perfecte Plaatje, die jou meenemen in hun workflow en alles stap voor stap aan je uitleggen. Van het voorbereiden van de fotoshoot, tot het daadwerkelijke fotograferen en de nabewerking, en het is allemaal op prachtige locaties geschoten. Betreed de wereld van de beste fotografen en volg online masterclasses.

Services en diensten
Alles is beschikbaar voor beeldmakers die hun afbeeldingen functioneel willen maken. Waar hun online winkel eindigt, gaat de beleving verder. Waarom print je je foto’s niet af? Wilt u uw apparatuur huren, huren of testen voordat u een beslissing neemt? Dagen en avonden vol activiteiten die jouw kennis verbreden en je nog meer inspireren? Het kan bij Kamera Express allemaal.

Kamera Express

Ben je door deze blog overtuigd dat je moet bestellen bij Kamera Express? Mooi! Neem dan snel een kijkje op hun website en bestel jouw favoriete foto of videocamera! Op werkdagen voor 23:59 uur besteld is de volgende dag al in huis en verzending is vanaf €50 gratis!

Reacties uitgeschakeld voor Kamera Express is dé camera-expert van Nederland