kamerplanten kopen
Living

Kamerplanten kopen bij Fleurdirect

Planten zijn helemaal hip. Op zoek naar nieuwe kamerplanten? Dan kunt u terecht bij Fleur Direct. Fleurdirect heeft een groot assortiment met verschillende planten. Deze planten zijn onderverdeeld in verschillende categorieën. Bij Fleurdirect kunt u kiezen uit 500 verschillende kamerplanten. Verschillende grote merken maken ook gebruik van Fleurdirect. Zo zijn CoolBlue, Deliveroo, Rijkswaterstaat en Van der Valk u voor geweest en hebben ze mooie planten aangeschaft. Meer weten over Fleurdirect? Lees dan nu deze blog.

Planten van Fleurdirect

Bij Fleurdirect hebben ze voor elke gelegenheid wel een geschikte plant in hun assortiment. Het is belangrijk om te letten op een aantal aspecten voor aanschaf van een nieuwe kamerplant. Weet u al waar de plant komt te staan in uw huis? Fleurdirect beschikt ook over buitenplanten als u planten voor binnen en buiten wilt aanschaffen. Een plant moet natuurlijk goed verzorgd worden, anders is hij binnen de kortste keren dood. Weet u nu al dat u daar niet zo goed in bent, dan kunt u ook kiezen voor kunstplanten. Deze lijken net echt en hebben geen verzorging nodig. Mocht u wel een echte kamerplant willen aanschaffen, dan vindt u op de website van Fleurdirect de nodige informatie over de verzorging van planten. U kunt de bestelde planten ook laten bezorgen op een ander adres, om zo uw familielid te verassen met een mooie kamerplant.

Meer weten over Fleurdirect

Wilt u meer weten over de producten van Fleurdirect? Of heeft u hulp nodig bij het stijlen van je huis. Dat kan allemaal bij Fleurdirect. Ze zijn 5 dagen per week bereikbaar per telefoon, e-mail of chat. Een andere optie is Whatsapp, hierbij kunt u makkelijk foto’s doorsturen van uw eigen interieur en stijladvies ontvangen. Bekijk nu allereerst de website van Fleurdirect en kies een mooie kamerplant uit. De bestelde plant is binnen 48 uur al bij thuis. Het voordeel van online planten bestellen is dat je niet met die grote planten hoeft te sjouwen. Niet helemaal tevreden met het resultaat? U heeft de mogelijkheid om te plant gratis te retourneren binnen 7 dagen.

Reacties uitgeschakeld voor Kamerplanten kopen bij Fleurdirect