Hip and happening

Klassieke vrouwen auto’s in een nieuw jasje

Wanneer je op het punt staat op een nieuwe auto te kopen sta je altijd voor lastige keuzes. Ga je voor een nieuwe auto of kies je liever een (goedkopere) occasion? Misschien kies je wel voor private lease, zodat je zeker weet dat je geen onvoorziene kosten oploopt. Naast het type auto zijn er tal van andere keuzes waarover je kunt twijfelen. Wil je een ruime gezinsauto, een auto met power, of juist een duurzame of zelfs elektrische auto? Hoe duur is de wegenbelasting, waar sluit je een goede goedkope autoverzekering af etc. Volop keuzes en mogelijkheden. Hieronder hebben we 3 populaire auto’s met een historie beschreven. Deze auto’s zijn al jaren erg in trek bij vrouwen.

Mini Cooper

Wellicht dat je nog bekend bent met de Mini Coopers van de jaren ‘70? Het kleine schattige autootje met de opvallende ronde koplampen. Tegenwoordig is het van origine Britse automerk onderdeel van BMW en worden de huidige modellen gebaseerd op de de Mini Cooper One. De Mini Cooper en Mini Coopoer S zijn sportieve autos met wat meer ruimte dan de klassieke versie. De auto’s zijn verkrijgbaar in allerlei leuke en opvallende kleuren. Ze worden vaak opgeleverd met (sport) strepen. Hij er bij de verzekering en de wegenbelasting rekening mee dat de auto tussen de 1100 en 1300 kilo weegt.

Volkswagen New Beetle

Net als de Mini Cooper is ook de New Beetle geïnspireerd op een bekend model met historie; de kever. De New Beetle wordt inmiddels al vanaf 1998 gemaakt heeft in de tussentijd al meerdere uitvoeringen en updates ondergaan. De New Beetle werd in 2011 opgevolgd door de Volkswagen Beetle A5. De New Beetle heeft opvallende ronde vormen en is qua interieur en specificaties vergelijkbaar met een Volkswagen Golf 4. Wil je voor deze New Beetle een autoverzekering afsluiten op Overstappen.nl, dan is het makkelijk om te weten dat deze auto ongeveer 1200 kilo weegt.

Fiat 500

De eerste Fiat 500 reed in 1957 voor het eerst op de Europese wegen. Fiat bracht in 2007 het nieuwe model uit. De Fiat 500 is een leuke auto om te zien, is erg betaalbaar en compact. Ook deze auto is verkrijgbaar in allerlei leuke kleuren en uitvoeringen. Sinds 2010 is er zelfs een sportieve cabriolet uitvoering op de markt gebracht. De auto heeft als voordeel dat deze slechts 865 kilogram weegt, waardoor het verzekeren goedkoop uitvalt.

Reacties uitgeschakeld voor Klassieke vrouwen auto’s in een nieuw jasje