Fashion

Lampen voor in de kinderkamer

De kinderkamer is de ideale plaats in huis om kleurrijk
in te richten. In dit artikel lees je hoe de kamer kan opfleuren
met de leukste kinderlampen.

 

Een creatieve kamer

Richt de kamer van je kind in op een speelse manier met de creatieve kinderlampen van Directlampen. De Krijtbord pijllamp La Forma Cade is er in een blauwe en witte variant, beide hebben ze in het midden een krijtvlak. Leuk en efficiënt! De lamp is eenvoudig te monteren aan de muur, of tegen een wand aan te zetten. De lamp werkt op batterijen, zodat er geen stopcontact nodig is. Wel zo veilig als je kleine creatieveling aan de slag gaat.

krijtlamp

Een stoere kamer

Wil je de kamer van je kind(eren) een stoere uitstraling geven? Bijvoorbeeld door te werken met steigerhout en ruw metaal? Bekijk dan de Stoere kinderlamp Steinhauer Kids in de vorm van een vliegtuig. Door de houten afwerking en het contrast van zwart en wit heeft de lamp een industriële uitstraling. Het vliegtuig De lamp is verstelbaar en daardoor geschikt voor vele plafonds.

Is het een grote kamer waar je kind in slaapt? Dan past de industriële fabriekslamp Lumidem Mando goed aan het plafond. De lamp is onder andere in het roze te verkrijgen, zodat de kamer stoer, maar ook blijft passen bij kinderen.

 

Een kleurrijke kamer

Heeft jouw zoon of dochter een lievelingskleur? Vast wel! De kinderlampen van komen in vele vormen, maten en kleuren voor. Wil je een kamer met een junglethema? Bekijk dan de groene draaibare wandlamp Trio. Deze verdwijnt in een groene muur en zorgt voor een gezellige lichtbron. Een andere kleurrijke lamp is de wandlamp Lumidem Jim blauw. Deze blauwe lamp geeft een vrolijk detail aan de kamer van je kind. Handig en veilig voor naast het bed.
Een zachte kinderkamer
Voor de ouders die liever een zachte, lieflijke kinderkamer willen is er ruime keuze. De sfeervolle plafondlamp Steinhauer creëert een ware sterrenhemel van bovenuit de kamer. Daar past de lamp Steinhauer Sterretje goed bij. Deze dient als nachtlampje, zodat je kind niet in het donker hoeft te gaan slapen. Werk de kamer af met pasteltinten zoals lila of mintgroen, en de kamer wordt een snoezig geheel.

Reacties uitgeschakeld voor Lampen voor in de kinderkamer