Living

Leuke decoraties voor aan de muur

Jouw kamers stijlvol inrichten kan op vele manieren. Om jouw kamer nog verder een leuke aanblik te geven kan je de muren aankleden met leuke decoraties. Waar ga jij voor?

Vintage

Bij een vintage uitstraling kan je veel decoratiespullen vinden met een oude en/of versleten look. Dit kunnen posters zijn, maar ook diverse vormen van bijvoorbeeld dieren en planten die je ophangt. Bij deze stijl zijn wereldkaarten ook erg populair. Maar dan niet de variant die je om de hoek koopt, maar een wereldkaart met het uiterlijk alsof het honderden jaren oud is. Ook andere designs uit de jaren 50 kunnen geplaatst worden om de sfeer van het huis terug te brengen naar die tijd.

Industrieel

Met een industriële inrichting kan je je ook uitleven wat betreft decoratie. Met leuke metalen ontwerpen kun jij je muren stijlvol inrichten. Kies bijvoorbeeld voor metalen dragers en/of planken waar je weer leuke accessoires op kunt zetten. Ook kan je kijken naar hele grote industriële klokken die bijna je hele muur bedekken. Dit is niet iets wat iedereen heeft in huis, daardoor heb je een prachtige eyecatcher die past in het geheel.

Modern

Bij een moderne inrichting kan je opvallende, stijlvolle decoraties gebruiken. Denk aan schilderijen met excentrieke en geometrische vormen die zeer kenmerkend zijn voor een moderne inrichting. Een hoog contrast is ook iets wat je vaak terugziet komen. Daarbij kan je ook ontwerpen en materialen combineren die bij een industriële inrichting passen. Denk bijvoorbeeld aan metalen blokken die je kunt ophangen en opvallende klokken die een unieke uitstraling geven. Laat je inspireren door de vele mogelijkheden en stijlen die gecombineerd kunnen worden.

Persoonlijk

Je kunt bij elke interieurstijl een persoonlijk draai aan het geheel geven: gebruik foto’s van je geliefden in diverse uitvoeren. Naast het plaatsen van foto’s in een fotolijstje op de kast, kan je groter uitpakken met bijvoorbeeld een foto op zeildoek of zelfs aluminium. Het geeft de kamer karakter en een mooie persoonlijkheid. Deze materialen zijn sterk en gaan lang mee.

Reacties uitgeschakeld voor Leuke decoraties voor aan de muur