fashion statement met een modieuze bril
Fashion

Maak een fashion statement met een modieuze bril

Of het nu zonnig is of niet, een bril kan altijd! Het belangrijkste is het ontwerp wat je kiest. Dat maakt of breekt je outfit!

Dat brillen modieus zijn, zien we zeker terug in de winkelstraten. En dan niet bij de opticiens, maar bij de dames en heren met smaak. Een bril dragen is niet alleen meer voor ver- of bijzienden. Je maakt er een krachtig statement mee dat je gezicht van mijlenver laat opvallen. Om nog maar niet te spreken over het moment dat je de bril af kan zetten. Zie daar; een zwoel bibliothecarissen-momentje!

Maar waar moet je op letten bij het kiezen van een bril?

Ieder merk heeft zo momenteel verschillende soorten monturen en glazen. Er zijn hele vette monturen, die omlijsten de natuurlijke look. Maar ook super minimalistische monturen met alleen glas. Deze staan weer prachtig bij opvallende oog make-up. Monturen zijn er ook in diverse kleuren, zelfs met kleurverloop. Zo past er altijd wel een bril bij jouw unieke stijl en appearance.

Maar de modieuze keuze is zo reuze, hoe moet je kiezen? Bedenk welk effect je wilt bereiken. Wil je bescheiden of uitgesproken? Wil je kleurrijk of sober? Wil je streng of charmant overkomen? Dat moet de basis van je keuze worden. Van binnen weet je precies wat bij je past.

Kijk ook naar de vorm van het gezicht. Heb je bijvoorbeeld een hoekig gezicht, dan passen ronde monturen beter. Terwijl bij ronde en ovale gezichten, langwerpige hoekige brillen goed passen.

De lengte en kleur van je haar heeft sterke inspraak op je voorkomen. Lang en vol haar vraagt om een dun montuur. Heb je kort haar? Dan heb je alle vrijheid in brildesigns, Je korte kapsel benadrukt juist jouw bril.

Blondines kunnen het beste gaan voor een lichtgekleurde montuur. Brunettes kunnen hun keuze laten vallen op donkergekleurde en metalen brillen. En de redheads? Die kunnen alles hebben!

De vele monturen van bijvoorbeeld Mister Spex sieren ieder gezicht. Heb je een paar mooie gespot? Bestel ze dan online  en pas ze gratis thuis. Probeer de nieuwe brillen uit bij verschillende outfits en events. Niet tevreden of te weinig bekijks? Dan kun je ze gewoon terug sturen.
Handig van de website van  Mister Spex is het online vergelijken van monturen. Maar je kan ook bij een partner opticien van Mister Spex passen en proberen. Bij twijfel over je nieuwe  gezicht accessoire kun je er over nadenken en online bestellen wanneer het jou uitkomt.

Reacties uitgeschakeld voor Maak een fashion statement met een modieuze bril