make- up tips voor blauwe ogen
Fashion

Make-up tips voor blauwe ogen: de beste tips en adviezen op een rijtje!

Vrouwen die blauwe ogen hebben, kunnen het beste speciale technieken en make up voor blauwe ogen gebruiken. Hoe je jouw blauwe ogen goed en mooi opmaakt maakt geschikte make-up, lees je in de onderstaande vijf beste make up tips voor blauwe ogen.

1. Grijsblauwe make-up

Een van de beste make up tips voor blauwe ogen is om gebruik te maken van grijsblauwe oogschaduw. Met een grijsblauwe make up voor blauwe ogen breng je subtiel contrast aan, waardoor jouw blauw kijkers visueel prachtig ogen. Grijsblauwe make up is ideaal, omdat het niet overdadig oogt, maar op een flegmatieke wijze zorgt voor ogen die stralen als nooit tevoren. Wanneer je ervoor kiest om de grijsblauwe make-up te combineren met zwarte mascara of dunne zwarte eyeliners, komen jouw ogen nog mooier ‘uit de verf’!

2. Make-up met een koperachtige kleur

Een andere topper onder de make up tips voor blauwe ogen is door koperkleurige make-up rond jouw blauw ogen aan te brengen. Koperachtige make up voor blauwe ogen kun je als oogschaduw aanbrengen in de bovenhoeken van jouw oogleden. Ook kun je deze kleur make up toepassen als eyeliner, die je aanbrengt net boven de rand van jouw wimpers.

3. Bruine make-up met zwart- en grijstinten voor smoking hot eyes

Wil je een sexy look creëren met make up voor blauwe ogen, dan raden we aan om een bruine oogschaduw te gebruiken, eventueel gemengd met grijstinten of zwarte tinten. Het resultaat is een paar sexy smokey eyes die absoluut de aandacht gaan trekken. Zorg er wel voor dat de kleur goed vervaagd wordt, zodat het resultaat er natuurgetrouw uitziet. Wedden dat anderen je voortaan nog rechter in de ogen aankijken, omdat ze zo mooi en sprekend zijn?

4. Kies voor een warme uitstraling met een blauwe eyeliner

Breng een blauwe eyeliner rond jouw ogen aan en het resultaat is dat je direct een warme uitstraling hebt als je jouw ogen opslaat. Je kunt hierbij het beste gaan voor een donkerblauw kleur en niet voor felblauw. Je komt dan bescheidener en ingetogener over op anderen.

5. Sprekende ogen in plaats van vanzelfsprekende ogen? Ga voor een bronskleur!

Ten slotte nog een prima voorbeeld van strakke make up tips voor blauwe ogen: oogschaduw in een bronskleur. Bronskleurige make up voor blauwe ogen met prima. Brons maakt dat jouw ogen helderder overkomen op anderen. Een blik van jou maakt met een bronzen mascara of eyeliner meer impact op anderen dan je je realiseert.

Reacties uitgeschakeld voor Make-up tips voor blauwe ogen: de beste tips en adviezen op een rijtje!