Fashion

Mi Moneda: net zo veelzijdig als jij

Als je van originele sieraden houdt, dan is Mi Moneda helemaal jouw merk. Stijlvol en toch eigentijds en vooral met oneindig veel mogelijkheden. Want dat is wat dit merk anders dan anders maakt: jij bepaalt iedere dag zélf hoe jouw Mi Moneda armband of Mi Moneda pendant eruitziet. Met de sieraden van dit merk hoeft geen dag meer hetzelfde te zijn!

Maak je outfit compleet

Natuurlijk kom je als vrouw graag goed voor de dag. Je besteedt aandacht aan je kleding en de bijbehorende accessoires, je kapsel, je make-up; er goed uitzien zorgt dat je lekker in je vel zit en dat doet je stralen. Ook je sieraden maken deel uit van je dagelijkse looks; de juiste bijouterieën vormen de finishing touch die iedere outfit compleet maakt. Dat je van afwisseling houdt, spreekt wat jou betreft voor zich en daar kleed je je dan ook naar. Maar hoe zit het met je sieraden? Bieden die je de variatie die je zo aanspreekt? Met het innovatieve Mi Moneda is de keuze eindeloos!

Celebrities kiezen voor Mi Moneda

De Spaanse woorden ‘Mi Moneda’ betekenen ‘Mijn Munt’ en verwijzen naar de (vintage) munten die aan de basis liggen van de collectie van dit merk, dat in de wereld van de glitter en glamour al een ware rage ontketende. Celebrities als Halle Berry, Vanessa Hudgens en Rihanna werden bijvoorbeeld al gespot met een Mi Moneda armband, ketting, oorbellen of pendant. Deze beroemdheden, die jou voorgingen met hun aankoop van deze unieke sieraden, ontdekten al snel de eindeloze variatiemogelijkheden die Mi Moneda te bieden heeft.

De basis: de Mi Moneda pendant

De eerste items in de collectie van Mi Moneda waren kettingen met hangers (ook wel pendants genoemd) waar een munt in bevestigd kan worden. De combinatie van een houder met een munt vormt het basisprincipe van deze innovatieve sieraden. Na de introductie van de hangers volgde al snel een complete serie aan items die hetzelfde uitgangspunt kennen: net als een Mi Moneda pendant bestaat ook een Mi Moneda armband onder andere uit een houder en – natuurlijk – een munt (of zelfs meer dan één munt). En inmiddels zijn er ook oorringen en ringen verkrijgbaar. Wat Mi Moneda bijzonder maakt, is de manier waarop je de verschillende items kunt combineren: de totale collectie biedt maar liefst 350.000 combinatiemogelijkheden!

Hoogwaardige elegantie

Als het gaat om de kwaliteit van haar sieraden, neemt Mi Moneda alleen genoegen met het allerbeste. De ontwerpers zoeken de hele wereld af naar de meest sprankelende kwarts, de stralendste Swarovski-kristallen en de meest hoogwaardige parels. Ze zijn er namelijk van overtuigd dat alleen de beste producten jou uitnodigen ze iedere dag weer te dragen. Natuurlijk maakt het unieke uitwisselbare aspect van de collectie deze sieraden alleen maar nóg aantrekkelijker. En hoewel je nu al kunt kiezen uit een ongekende hoeveelheid combinaties, blijft het merk zijn collectie uitbreiden en vernieuwen. Welke combinatie je ook kiest uit de vele items, je schaft er een sieraad mee aan dat jouw vrouwelijke sprankeling steeds weer onderstreept – als je wilt iedere dag op een andere, unieke manier!

Reacties uitgeschakeld voor Mi Moneda: net zo veelzijdig als jij