voorbereiden op een tatoeage
Fashion

Mijn eerste tattoo, hoe kan ik me hier op voorbereiden?

Misschien denk je er al jaren over na of het is plotseling in je opgekomen, je wilt graag een tattoo laten zetten. In beide gevallen is het erg belangrijk om je te gaan voorbereiden op een tatoeage. Het is iets wat je misschien maar een paar keer in je leven doet en je hebt de tekst of het beeld de rest van je leven op je lichaam. In deze blog lees je een aantal handige tips waarmee je je kunt voorbereiden op een tatoeage. Weet je al wat voor ontwerp je wilt, of ben je je op dit moment nog aan het oriënteren?

Mijn eerste tattoo, ga daarvoor langs bij een goede shop

Het laatste wat je moet doen, is besparen op de kosten van je tattoo. Want ook al wil je misschien niet al teveel afrekenen na het zetten, de kwaliteit van het ontwerp en de uitvoering blijft in alle gevallen het allerbelangrijkste. Door te kiezen voor een studio waar ze werk van hoge kwaliteit leveren, is de kans groot dat de tarieven wat hoger liggen. Echter kun je dan wel het best mogelijke eindresultaat verwachten. De lijnen worden bij deze shops erg strak gezet en de lijnen staan diep genoeg zodat je verzekerd bent van een intense kleur waar je lang van kunt genieten. En dat is waar het uiteindelijk allemaal om draait, toch?

Denk goed na over het ontwerp van je tattoo, voordat je deze laat zetten

Als je je gaat voorbereiden op een tatoeage, is het natuurlijk ook erg belangrijk dat je weet wat je op je lichaam wilt laten tatoeëren. Want ook al is de artiest onwijs creatief en kan hij of zij de mooiste ontwerpen maken, het uitgangspunt zijn ten slotte toch jouw wensen. Denk er daarom goed over na of je bijvoorbeeld een tekst of een beeld wilt. Of je een tattoo met of zonder kleur wilt en of je bijvoorbeeld een ontwerp in watercolour stijl wilt of juist erg minimalistisch met een fijne lijn. En op welke plek zie je de tattoo het liefste terug? Misschien wil je jouw tattoo voor het werk kunnen verbergen of je wilt de tattoo echt voor jezelf houden. Genoeg om over na te denken dus! Om je de nodige dosis inspiratie te geven, kun je online ook tal van ontwerpjes vinden. Dat helpt zowel jou als de artiest aardig op weg.

Reacties uitgeschakeld voor Mijn eerste tattoo, hoe kan ik me hier op voorbereiden?