boodschap in een fles versturen
Monthly Bucketlist

Monthly Bucketlist #11: Verstuur een boodschap in een fles

Voor deze editie van de Monthly Bucketlist hebben we weer een hele leuke uitdaging voor jou in petto. 
We nemen je mee naar je kindertijd, een tijd waarin je nog geloofde in magie en sprookjes. Heb jij ooit de film message in a bottle gezien? Of het gelijknamige boek gelezen? 

Zo niet willen we niet het einde verklappen, maar laten we het er op houden dat een boodschap in een fles versturen het begin van vele mooie nieuwe avonturen kan zijn! 
En laten we eerlijk zijn, van alle dingen die op jouw bucketlist staan is dit er één die je heel makkelijk kunt doen. Het kost je niks, je hoeft niet naar verre oorden te reizen en het is echt een must do voor 2019. Wat houd je tegen? 

Waarom een boodschap in een fles versturen? 

Elke vrouw heeft gemiddeld 1001 gedachten per dag. Een beetje overdreven? Misschien, maar je snapt wat we bedoelen. Er gaan zo veel gedachten door je heen. Hoe heerlijk is het als je deze volledig anoniem kunt opschrijven en kunt ‘versturen’ met de ‘waterpost’. Je kunt alle gedachten opschrijven die je niet durft uit te spreken. Al jouw diepste geheimen kun je eindelijk vertellen. Schrijf alles op een briefje en stop deze in een fles. Bij je volgende strandwandeling aan de Nederlandse kust kan je de brief met fles in al de zee in gooien. Wie weet bij wie jouw boodschap terecht komt? Wie weet wat jouw ene brief in werking kan zetten… durf jij de uitdaging aan?

Wat schrijf je in je brief? 

Dit is natuurlijk volledig aan jou. Je kunt zoals hierboven genoemd er voor kiezen al jouw gedachten op papier te zetten. Je geheimen, je wensen, je doelen, whatever you want. Het is jouw brief. Je kunt er ook voor kiezen een inspirerende boodschap op de brief te noteren. Kies een onderwerp uit. Bijvoorbeeld ‘zelfliefde’. Wat zijn jouw tips hier in. Wat heeft jou geholpen. Waar struggle jij zelf mee? Wat grappig is dat veel mensen, zonder dit door te hebben, met de zelfde thema’s in het leven te maken hebben. Wie weet wat jouw tips en tricks rondom dit, of elk ander willekeurig onderwerp, voor een ander kunnen betekenen. Je kunt er ook altijd voor kiezen om jouw contactgegevens in deze brief te vermelden. Misschien ontmoet jij je soulmate door middel van een simpele brief in een fles. 

Wanneer verstuur je de brief in een fles? 

Wanneer je de brief wilt versturen is volledig aan je zelf. Je kunt het op een speciale dag doen, zoals op je verjaardag. Dat is direct ook een leuke inleiding voor je brief! ‘Hoi, vandaag ben ik jarig en ik wil mijn verjaardag graag met jou vieren. Ik ken je niet maar wie weet zitten we volgend jaar bij mij aan mijn keukentafel met mijn verjaardag samen een taartje te eten’. Hoe leuk zal dat zijn? Je weet het niet! Je weet niet wat één simpele brief kan doen. Ga jij dit spannende schrijf avontuur aan?

Reacties uitgeschakeld voor Monthly Bucketlist #11: Verstuur een boodschap in een fles