op een blind date gaan
Monthly Bucketlist

Monthly Bucketlist #1: Ga op een blind date

Het is bijna 2019 en we voorspellen dat al onze social media pagina’s zoals Facebook, Instagram en Twitter volledig vol zullen staan met een inspirerende boodschap vol goede nieuwjaars resoluties over ‘hoe anders we het dit jaar gaan aanpakken’. Je zult op 1 januari waarschijnlijk oneindig door alle ‘new year new me’ posts moeten door scrollen. Annoying? Een beetje wel. Maar ergens stiekem ook wel heel erg leuk.

Wat wil jij dit jaar anders doen?

Zijn er uitdagingen die jij aan durft te gaan? Met je zelf of met een ander? Voor de Monthly Bucketlist hebben wij een leuke uitdaging voor jou! Meer daten in het nieuwe jaar. En om precies te zijn, een leuke blind date! Of meerdere… Let’s be honest, dating apps zijn een beetje 2018, niet? Al dat getinder, ge’Happen, dat laten we toch liever achter in 2018? Hoeveel mislukte dates heb jij vorig jaar gehad omdat iemand online toch heel anders overkwam dan in het echt? Hier op de redactie zijn er in ieder geval genoeg dames met de zotste verhalen over hoe verschrikkelijk en/of lachwekkend de date uiteindelijk was. Het fijne aan een blind date is dat het ‘screeningsproces’ al door jouw vriend/vriendin gedaan zal worden en als het goed is kiezen die geen rare vogels voor jou uit maar een leuke vent! Een blind date is de nieuwe dating trend van 2019! Want zoals ze in de Engelse taal zeggen, ‘Good people, know good people’. Vraag eens een keer rond in je vriendenkring of er niet een leuke single is die goed bij jou zou passen. Misschien de collega of vriend van de partner van je vriendin? Want laten we eerlijk zijn, je vriendin kent je beter dan een ‘online relatie expert’ ooit zal doen en zij kan vast jou aan een hele leuke man matchen!

Waarom probeer je het niet gewoon een keer?

Ja, het is ontzettend spannend maar spannend op een leuke manier. Net zoals vroeger, toen je nog in de kerstman geloofde en op 25 december keek wat er onder de boom lag. Leuke gezonde spanning! Op een blind date gaan kan een beetje uit de comfortzone voelen. Maar je zelf het aankomende jaar een beetje uit de comfortzone pushen zal je ontzettend goed doen. Wie weet wat voor leuks je allemaal zal overkomen als je die comfortzone een beetje uit durft te komen. Op een blind date gaan is ook fijn omdat je door een bekende op de date gestuurd bent. Het geeft direct een veiliger gevoel dan dat je met een compleet vreemde afspreekt die je online hebt leren kennen. blind date spannend

Drie tips voor een leuke blinddate

1. Pre date: Geef heel goed aan bij de persoon die de blind date regelt waar je naar op zoek bent. Wees vooral eerlijk. Zo is de kans groter dat je aan iemand gematched wordt die echt bij je past 2. Tijdens de date: Wees lekker je zelf. Doe je zelf niet voor als een ander, je bent perfect zoals je bent. Lach, wees vriendelijk. Ervaar je toch wat spanning onder de date? Bestel gerust een lekker wijntje! 3. Na de date: We leven in 2019. Je mag heus wel als eerste een berichtje sturen om te laten weten hoe je het vond. Stuurt je date als eerst een bericht? Reageer lekker en klets gezellig via de app. Die ‘3 dagen wachten regel’ is echt iets van 20 jaar geleden. En vergeet vooral niet om van de blind date(s) te genieten!
Reacties uitgeschakeld voor Monthly Bucketlist #1: Ga op een blind date