los in een karaokebar
Monthly Bucketlist

Monthly Bucketlist #4: Ga eens he-le-maal los in een karaokebar!

Karaokebars zijn helemaal hip en happening in Azië. En dit is niet iets van de laatste jaren, maar echt al van twee decennia terug. Vooral in Indonesië, Zuid-Korea en Japan kun je veel van deze karaokebars terugvinden. Waarom het daar al jaren een hype is en hier in Nederland nu pas een beetje opkomend is kunnen wij ook niet verklaren. Maar we kunnen wel met zekerheid zeggen dat de karaokebars ook in Nederland een echte comeback aan het maken zijn. Dus zoek de leukste karaokebar bij jou in de buurt op en gooi dit idee in je groepsapp op whatsapp, want voor deze Monthly Bucketlist gaan we met z’n alle naar de karaokebar! 

Los in een karaokebar? ‘Ben ik daar niet te oud voor?’

Dit zul je misschien denken. Maar nee, absoluut niet. Want zingen is voor alle leeftijden. En of je nu klinkt als Beyonce of de geautotunede Famke Louise, het maakt toch allemaal ook niet uit? Je zult zo veel plezier hebben and trust us, misschien ontstaat er zelfs een kleine verslaving. Haha. 
Want zingen in een karaoke bar is zo ontzettend gezellig. He-le-maal los gaan met je vriendinnen en gay BFF op nummers van André Hazes, The Spicegirls, The Backstreetboys of N*Sync, willen we dat stiekem niet allemaal? 

Drank helpt!

Het kan soms een beetje onwennig voelen. Vooral als je zangstem niet helemaal all that is. But who cares? Er is helemaal niks om onzeker over te zijn. En als je het zingen toch spannend vind, doe dan eerst een tequila shotje met je vriendinnen, of twee, om goed los te komen. Veel karaokebars hebben tegenwoordig ook een privé ruimte die je kunt afhuren. Dit zijn kamertjes die lijken op kleine woonkamers. Er staat een grote T.V. waar je de nummers op kunt selecteren en een lekker zittende bank waar je op kunt neerploffen na je fantastische optreden. Zo kun je gezellig, enkel met je eigen gezelschap, genieten van de spectaculaire optredens. 
Durf je wel in het openbaar te zingen, in de hoofdruimte van de karaokebar, ga er dan ook helemaal voor. De immens populaire ‘Eye of the Tiger’, ‘Girls just wanna have fun’ en ‘I got you babe’ doen het altijd goed. Je kan er ook voor kiezen om de nummers gezamenlijk ten gehore te brengen. Leuke tip voor jou en je vriendinnen: Ga verkleed naar de karaokebar zodat je ook echt dat saamhorigheidsgevoel creëert! Als je toch al uit je comfortzone stapt, waarom er dan niet direct een stap boven op doen en het goed doen! Gaat helemaal verkleden met glitter pruiken en gekleurde pakjes net iets te ver voor je, doe dan wel allemaal iets aan of op zodat het duidelijk is dat jullie samen horen. Een leuke haarband of allemaal dezelfde rode lip! En zie daar, een nieuwe Nederlandse girlband is gecreëerd. 

Samen drinken, lachen, nummers zingen, vooral veel foute nummers zingen in een karaokebar moet dit jaar echt op je bucketlist staan en er ook direct weer van afgestreept worden. Het zal in ieder geval zeker een onvergetelijke avond worden. 

Ben jij er klaar voor? Naar boven

Reacties uitgeschakeld voor Monthly Bucketlist #4: Ga eens he-le-maal los in een karaokebar!