met de auto naar Parijs
Monthly Bucketlist

Monthly Bucketlist #5: Rijd op en neer naar Parijs

Oui oui, Paris! Paris is always a good idea! 
Inmiddels ben je het wel van ons gewend dat we met de leukste bucketlist ideeën komen en ook vandaag zullen we jou niet teleurstellen. Want zoals je al aan de eerste twee zinnen van deze tekst kon zien heeft het met de stad van de liefde te maken. Parijs! 

Waarschijnlijk ben je al eens in Parijs geweest, of meerdere malen. Maar zelfs als je nog nooit in Parijs bent geweest is dit een heel leuk bucketlist idee voor jou! 
Hier komt het….. Rijd op en neer naar Parijs! 

Vanaf de Nederlandse grens is het ongeveer een kleine 4 uur met de auto naar Parijs. Zorg dat je vroeg vertrekt, als het eventueel mogelijk is op een doordeweekse dag zodat je de files grotendeels kunt vermijden. 

Met wie kan je deze roadtrip naar Parijs ondernemen? 

Met werkelijk iedereen kan je deze trip ondernemen. Het zal in ieder geval een trip worden om nooit te vergeten. Met je lief, je zus, je moeder of een goede vriendin. Of een groepje vriendinnen, hoe gezellig is dat? Je kunt er ook voor kiezen, als er een speciale dag aan komt met een viering om dit in Parijs te vieren. Moederdag? Een vriendinnenjubileum, de verjaardag van je lief? Doe eens gek en vier deze dag in een ander land! 

Tips voor de leukste roadtrip 

Met de auto naar Parijs is een leuk avontuur. Zorg dat je goed voorbereid op reis gaat door deze items in ieder geval mee te nemen: 
1. Een goed humeur. Haha, ja we moeten het er even bij zeggen. Je gaat met leuk reisgezelschap naar een prachtige stad. Hup, lach op je gezicht en rijden maar. 
2. Lekkere en gezonde snacks. Je zit toch ruim 4 uur in de auto, zorg dat je lekkere snacks mee neemt zodat je niet onnodig hoeft te stoppen tijdens het rijden. Zorg er ook voor dat je genoeg drinken mee neemt. Vooral water is enorm belangrijk tijdens roadtrips. Goed gehydrateerd blijven is key!

roadtrip naar Parijs

Wat kan je op een dagdeel doen in Parijs? 

Er is zo ontzettend veel te doen in Parijs! Je kunt de activiteiten op het reisgezelschap aan passen. Wat we je wel graag mee willen geven is een bezoekje aan het wereldberoemde Ladurée. Ladurée heeft overheerlijke macarons in de meest bijzondere smaken. Van salted caramel tot drop smaakjes. Maar ook de reguliere framboos en kofie macarons zullen niet ontbreken. Een leuke Instagram hotspot en tegelijkertijd heerlijke zoete hapjes. 

Als je van shoppen houdt dan kan een bezoek aan Galarie La Fayette natuurlijk niet ontbreken. Dit shoppingsparadijs is zeker de moeite waard om te bezoeken. Ook als je niet van shoppen houdt. Je kunt namelijk op het panorama dakterras gratis genieten van een 180 graden uitzicht van Parijs. En je kunt zelfs de Eiffeltoren zien als je goed kijkt. 

Over de Eiffeltoren gesproken, je moet deze natuurlijk wel bezoeken tijdens je rondreis naar Parijs. Ook als je deze niet wilt beklimmen kan je van deze schoonheid genieten. Koop een lekkere Merlot en een warme baguette en ga picknicken onder de Eiffeltoren. 

Voordat je terug rijd naar Nederland kan je ook nog in een leuke hotspot in de ubertrendy wijk ‘Place De La Madeleine genieten van je avond eten. En na je laatste wijntje rij je rustig weer terug naar Nederland. Terwijl je in de auto geniet van je Ladurée macarons en de mooie nummers van Edith Piaf. Een mooiere afsluiting van dit bucketlist idee kunnen wij ons niet bedenken.

Reacties uitgeschakeld voor Monthly Bucketlist #5: Rijd op en neer naar Parijs