nageltips
Hip and happening

Nageltips kopen. Onze aankooptips

Wil jij dolgraag lange nagels, maar lukt het jou maar niet omdat ze bij het minste of geringste stootje scheuren of breken. Tegenwoordig kan iedereen zich mooie, lange nagels veroorloven want dankzij de gel- en de acrylnagels zijn de kunstnagels betaalbaar geworden voor een grote groep vrouwen. Als de nagelstudio te duur is, zijn er online diverse webshops die alles voor de manicure thuis leveren, waaronder nageltips.

Wat zijn nageltips?

Nee. Nageltips zijn niet de tips die wij je geven omtrent nagelverzorging. En het zijn ook geen zogenaamde nep- of kunstnagels – al heb je wel nageltips nodig om kunstnagels te creëren. Nageltips zijn kunststof opzetstukjes die je op het uiteinde van je natuurlijke nagel plakt. Hiermee kun je van die mooie en jaloersmakende lange nagels maken of je eigen nagels verstevigen. De tips zijn verkrijgbaar in spierwitte, maar ook in de natuurlijke kleur roze en transparant verkrijgbaar. En er zijn ook steeds meer design varianten met bloemetjes en steentjes. Zo kun je bij de webshop Easynails.nl nageltips kopen in alle soorten een maten.

Nageltips uitzoeken

Niet iedereen heeft hetzelfde type nagels. Zo zijn ze er in verschillende soorten, vormen en maten. Dus voordat je begint met plakken moet je uitvinden welke type nageltip het meest geschikt is voor jouw nagels. Let op de kromming van de nagel en de breedte. Als je nageltips gaat kopen moet je op de pasvorm letten. Is je natuurlijke nagel ovaal, vierkant of rond? Kies liever voor een te grote dan voor een te kleine tip. Je kunt de tips immers altijd nog bijvijlen. Koop bij voorkeur een doos met verschillende vormen en maten nageltips, dan zit je altijd goed.

Kies voor goede nagel tip lijm

In tegenstelling tot nagelsjablonen (zelfklevende, papieren sjablonen die onder meer worden gebruikt bij het zetten van acrylnagels), plakken nageltips niet uit zichzelf. Dus als je nageltips gaat kopen zul je ook speciale lijm moeten kopen. Een lijm die niet agressief is voor je eigen nagels. Deze lijm moet je niet op je eigen nagels aanbrengen, maar op de nageltips. Duw de tip niet te hard aan. Blijf hem gewoon even vasthouden. Als hij zit kun je hem met een tipknipper om maat knip en vijlen. En dan mag je beginnen met het echte lakwerk.

Nageltips op de juiste manier verwijderen

Ben je je nailart zat, of wil je tijdelijk geen nagellak, ben voorzichtig met het verwijderen van de tips. Trek ze er al helemaal niet zomaar vanaf. Voor je het weet zit je met beschadigde nagelbedden of wondjes die geïnfecteerd raken. Gebruik huid- en nagelvriendelijke remover om de lijm op te lossen. Als je ze lang genoeg hebt laten weken dan kun je ze er zo af halen zonder het te forceren. Er zijn verschillende soorten polish removers en nagellijm oplossers. Praktisch zijn de remover wraps. Het zijn speciale sponsjes in aluminium folie die je om je nagel doet zodat de polish en/of lijm kan weken. Je zult nog wel eerst de bovenste laag met een vijl moeten opruwen, zodat de remover goed in de onderste lagen kan trekken. Zo wordt ook gel- of acrylnagels en nageltips verwijderen een fluitje van een cent. 

Kijk voor meer tips en inspiratie eens op de website van Easynails. 

Reacties uitgeschakeld voor Nageltips kopen. Onze aankooptips