rotterdam
Travel

Ontdek de Rotterdamse stad 

Rotterdam is een stad met meerdere gezichten. De stad heeft zoveel gezichten, dat het voor iedereen leuk is om te bezoeken. Het is een stoere havenstad, populair om uit te gaan, heerlijk om te winkelen en ook nog eens bordervol met kunst. Daarnaast staat Rotterdam ook nog bekend om haar architectuur. Het vernieuwen van de stad is iets wat centraal blijft staan. De skyline van Rotterdam staat niet stil en blijft veranderen. De stad kent vele wolkenkrabbers. Tussen de wolkenkrabbers heb je alle vrijheid om de stad te ontdekken. Geniet van de vele winkels, heerlijke terrasjes, musea en attracties rondom het centrum van Rotterdam. Lees snel verder en kom meer te weten over Rotterdam. 

Rotterdam is overal

Op Amsterdam na, is Rotterdam de grootste stad van Nederland. Rotterdam is een andere stad dan alle andere steden in Nederland. Door haar indrukwekkende skyline wordt het ook wel ‘Manhattan aan de Maas’ genoemd. Rotterdam heeft een enorm grote haven. De grootste haven van Europa is te vinden in deze prachtige stad. Als we kijken naar de havens over de hele wereld, dan zien we dat Rotterdam een plekje in de top 5 inneemt. De stad van Rotterdam kent een levendige en jonge cultuur. In de stad zijn talloze winkels, cafés en restaurants te vinden. Vroeger was Rotterdam een echte stad voor de arbeiders. Dit is nog steeds terug te vinden in de stad. Je merkt het aan de manier van denken. Deze manier wordt gekenmerkt door hard werken en eerlijkheid. 

Geniet van het uitzicht over de stad

De Rotterdamse stad heeft een aantal prachtige bezienswaardigheden. De Euromast is één van deze bezienswaardigheden. Het is de hoogste uitkijktoren van Nederland. Je hebt prachtig uitzicht over de gehele stad en natuurlijk over de prachtige Rotterdamse haven. In de Euromast zit een lift. Deze lift brengt jou binnen 30 seconde naar een hoogte van 100 meter. Eventjes knipperen met je ogen en je bent op het hoogste puntje van de Euromast. Vanaf hier heb je 360 graden uitzicht over de Rotterdamse stad en omstreken. Ben jij een echte waaghals? Klim dan door middel van de Euroscoop naar een hoogte van 185 meter. Als je echt op zoek bent naar uitdaging, ga dan abseilen. De enige attractie in Europa waar je kunt abseilen is de Euromast. Dit gebeurt uiteraard onder begeleiding van een professional. 

Overnachten in een hotel 

Als je Rotterdam echt wilt ontdekken, dan blijf je tot de late uurtjes. Na een drukke dag is het tijd om te genieten van een hapje en drankje in het restaurant. Tussendoor kan je heerlijk eventjes naar het hotel om tot rust te komen. Eventjes een beetje opfrissen en maak je klaar voor een avondje uit in Rotterdam. Hotel Rotterdam biedt jou genoeg mogelijkheid om te kunnen overnachten in de stad. Maak kennis met de Rotterdamse stad en boek een overnachting. 

Reacties uitgeschakeld voor Ontdek de Rotterdamse stad