Tips

Op deze 3 manieren creëer je een groene kantoorinrichting.

Kantoorinrichtingen worden tegenwoordig steeds hipper gemaakt. Hierdoor is het niet alleen meer een plek om te werken, maar dient het ook als inspirerende plek. In zo een kantoorinrichting kunnen planten niet meer ontbreken. Ze staan niet alleen leuk in het interieur maar zijn ook nog eens functioneel nuttig in jouw kantoorinrichting. Wil jij weten hoe je planten makkelijk kunt opnemen in jouw kantoorinrichting, lees dan dit blog van SKEPP

Waarom is veel groen in jouw kantoorruimte belangrijk? 

Los van het vrolijke en huiselijke aspect dat planten creëren, geven ze ook zuurstof af. Op den duur kan het nog wel eens benauwd of muffig worden in een kantoorpand en dan zijn kantoorplanten de ideale oplossing. Verder is uit onderzoek gebleken dat werknemers productiever zijn en minder last hebben van stress wanneer zij zich in een omgeving met planten bevinden. 

1. Plaats wat losse planten in je kantoorinrichting

Planten kunnen makkelijk aan de kantoorinrichting worden toegevoegd door her en der wat kantoorplanten te plaatsen. Het maakt eigenlijk niet uit voor welke plant je gaat, want iedere plant zorgt al voor een frisse en natuurlijke uitstraling. Plaats de kantoorplanten ook op de werkvloer zelf, zodat ze daadwerkelijk kunnen helpen bij de verbetering van de productiviteit van je werknemers. 

2. Ook het plafond of de muur van jouw kantoorruimte kun je voorzien van planten

Wil jij niet dat je kantoorplanten ruimte in beslag nemen op jouw werkplek? Ga dan voor hangplanten aan het plafond zoals op de afbeelding te zien is voor een kantoorruimte huren Utrecht of neem een plantenmuur op in jouw kantoorinrichting.

3. Pak het wat groter aan met een boom in jouw kantoorinrichting 

Ben je van plan het direct wat groter aan te pakken, kies dan voor een boom in jouw kantoorinrichting. Wanneer je wat meer ruimte beschikbaar hebt kun je makkelijk binnen een boom plaatsen. Een boom zorgt niet alleen voor de fysieke voordelen maar het is ook eens een indrukwekkend stuk in jouw kantoorinrichting. 

Een beetje buiten naar binnen 

Planten op kantoor stimuleren dus creativiteit en productiviteit. Daarnaast kunnen kantoorplanten jouw kantoorinrichting opfleuren. Kortom, planten in jouw kantoorinrichting zijn altijd een goed idee. 

Reacties uitgeschakeld voor Op deze 3 manieren creëer je een groene kantoorinrichting.