Tips

Op zoek naar een leuk cadeau? Een foto op canvas doet het altijd goed!

Een foto op een canvasdoek is iets wat je zelf kunt halen of cadeau kunt doen. Het is iets erg persoonlijks wat veel mensen zullen waarderen. Hier vind je enkele redenen om dit als cadeau te kiezen.

Een grootte die bij het interieur past

Een foto op canvas kan erg persoonlijk zijn en kan je op diverse manieren laten opvallen in de ruimte. Wellicht heb je een goede vriend, familielid of kennis die een favoriete foto heeft. Wat is er dan leuker om deze op een groot formaat goed op te laten vallen? Of het nu A4 of A1 formaat is, je kunt zelf kiezen wat past, in de lengte of in de breedte.

Een collage

Wellicht wil je in een creatieve bui iemand verrassen met een collage. Misschien heb je een groot familiefeest gehad en wil je de leukste foto’s op een groot canvas laten zetten als een mooie herinnering. Of wat dacht je van de diverse momenten van het opgroeien van een kind, een huisdier of wellicht andere belangrijke personen in het leven van iemand.

De verzameling foto’s vertelt een verhaal die je natuurlijk nooit wilt vergeten. Met diverse fotoprogramma’s kan je een leuk verhaal maken. Met gemak scan je oude foto’s in en combineer je deze met nieuwere plaatjes. De mogelijkheden zijn hierdoor eindeloos.

Diverse uitstralingen

Je kunt de foto’s extra laten opvallen door te kiezen voor een glanzende uitvoering op het canvasdoek, of toch te kiezen voor een matte uitvoering voor een subtiele originele uitstraling. De kwaliteit van een canvasdoek is daarbij erg goed: viezigheid kan erg makkelijk schoongemaakt worden en het doek is daarbij goed krasbestendig. Zo hoef je je niet druk te maken om de levensduur in een huis waar geleefd wordt.

Makkelijk ophangen

Je hoeft niet meer bang te zijn voor een canvasdoek dat weer eens scheef hangt op de muur. Dankzij een slimme ophangsysteem hangt het doek altijd mooi recht op de muur zodat de foto goed tot zijn recht komt. Dit systeem is daarbij erg stevig zodat je niet bang hoef te zijn dat het zomaar op de grond valt door bijvoorbeeld een flinke windvlaag.            

Reacties uitgeschakeld voor Op zoek naar een leuk cadeau? Een foto op canvas doet het altijd goed!