pak die kwast
DIY,  Living

Pak die kwast!

Regen, wind, donkere dagen. Ik weet niet hoe het met jou zit, maar ik word er altijd blij van. Het brengt ook een boel gezelligheid met zich mee, toch? Aan de ene kant lekker op de bank met een serie of goed boek, aan de andere kant krijg ik zin om iets in huis te doen. Ik vind het namelijk een heerlijke tijd om binnen aan de slag te gaan. Eerst alles lekker uitzoeken en opruimen om vervolgens met het grotere werk te beginnen. Een interne verhuizing omdat er van slaapkamers gewisseld moet worden, er toch een kantoortje gecreëerd moet worden voor het langere thuiswerken of de toiletruimte voorzien van een hippe kleur of eenheid in de woonkamer aanbrengen. En dat kan je natuurlijk laten doen, maar je kan het ook heel goed zelf doen. Met een beetje voorkennis van materialen en producten kom je echt een eind. Gewoon even verder lezen dus…

Als je weet wat je wilt aanpakken en je hebt bepaalt wat je mooi vindt, je hebt een doel voor ogen, dan kan je aan de slag. Met een kwalitatief goede verf krijg je het beste resultaat. Wijzonol is een Nederlands merk dat al ruim 100 jaar hoogwaardige verfproducten ontwikkeld. Kies je voor Wijzonol dan koop je absoluut kwaliteit en verzeker je jezelf van dat goede resultaat, ook als het zelf doet.

Wijzonol heeft naast een ruim assortiment producten voor buiten, ook een brede collectie voor binnen. Hierin maken we onderscheid in binnenlak en muurverf, ook wel latex verf genoemd.

Een binnenlak gebruik je met name om je houtwerk te beschermen tegen invloeden van buitenaf. Denk hierbij aan je (keuken)deuren en kozijnen. Dit voorkomt vervelende vlekken op het hout.

Het meest bekend is toch latex verf, oftewel muurverf zoals het tegenwoordig genoemd wordt. Hiermee tover je direct een andere sfeer in je huis. Of het nu gaat om een kleine ruimte als bijvoorbeeld jouw toilet of je hele benedenverdieping; een muurtje verven kan iedereen. En ook hiermee bepaal je zelf een uitstraling; ga je voor een iets glanzende verf of wil je een ultra matte verf. En helemaal handig; de reinigbare muurverf; ideaal voor in de keuken.

In een goede (online) verfwinkel vind je alles; advies waar je wat aan hebt, de mooiste kleuren (ook gemengd in de kleur van jouw keuze) en advies over schuren, gronden en alle verfbenodigdheden. Pak die kwast, je kunt het!

Reacties uitgeschakeld voor Pak die kwast!