vrouw met portemonnee
Fashion

Portemonnees en keycords zijn onmisbaar

Een portemonnee is een onmisbaar item voor nagenoeg iedereen. U bewaart er niet alleen uw muntgeld en papiergeld in maar er dient tegenwoordig ook meer dan voldoende ruimte beschikbaar te zijn voor de nodige pasjes want die heeft menigeen in overvloed. Als u een goede portemonnee zoekt kunt u daarvoor zeker terecht bij The Little Green Bag. 

Diverse soorten portemonnees

Zelf zeggen zij hier het volgende over: “Bij The Little Green Bag vindt u verschillende soorten portemonnees in uw eigen stijl.” Kortom, u kunt er terecht voor tal soorten en modellen. De verschillende modellen portemonnees zijn de volgende: Bi-fold, Moneybands, Muntgeld portemonnees, Overslagportemonnees, Pasjes portemonnees, RFID beschermd, Rits portemonnees, Sleuteletuis en Tri-fold portemonnees. Over alle modellen is de nodige informatie te vinden die u het beste eerst even goed doorleest voordat u een portemonnee aanschaft. Zo weet u ook zeker dat u een geschikt exemplaar kiest waar u prima mee uit de voeten kunt. 

Oplossing om geen sleutels kwijt te raken

Heeft u regelmatig uw sleutels nodig voor bijvoorbeeld uw werk omdat u vaak deuren dient te openen of te sluiten of bent u met regelmaat uw sleutels kwijt? Dan kan een keycord daarvoor zeker uitkomst bieden. Hieraan maakt u namelijk eenvoudig een of meer sleutels vast en doet u het koord om uw hals. Zo heeft u de sleutels altijd binnen handbereik en kunt u ze niet snel kunt verliezen. Handig genoeg natuurlijk. 

Leuk als relatiegeschenk

Bent u als ondernemer op zoek naar een leuk relatiegeschenk voor uw klanten, personeel of leveranciers? Dan kunt u ook voor een keycord kiezen. Deze kunt u eenvoudig, snel en in de gewenste uitvoering en aantallen bestellen bij Keycord-Lanyard. Waarom juist daar denkt u wellicht? Om de simpele en volgende reden aldus het bedrijf zelf: “Door onze jarenlange ervaring vindt u bij ons de beste keycords van Nederland.” De keycords kunnen voorzien worden van een opdruk en zijn in tal van kleuren leverbaar. U kunt er gerust op zijn dat het bedrukken goed verloopt want zoals Keycord-Lanyard zelf zegt: “Al de keycords die u bij ons bestelt worden bedrukt in onze eigen drukkerij”. Zo houden zij de hele procedure binnenshuis en hoeft deze niet aan een ander uitbesteed te worden. 

Informeer op voorhand naar alle mogelijkheden

Geschenken voor een ander kopen is natuurlijk altijd leuk. Heeft u meer exemplaren van iets nodig dan kan een portemonnee of keycord zeker goed fungeren als relatiegeschenk. Voor meer informatie over alle mogelijkheden neemt u het beste eerst even contact op met een leverancier van deze producten zodat u weet wat er allemaal mogelijk is. Vraag meteen ook een offerte aan zodat u weet waar u financieel aan toe bent en informeer hoe lang het duurt voordat u de bestelling in huis heeft. Zo haalt u een nuttig en leuk geschenk voor de dag wanneer u wilt en kunt u daar een ander zeker mee verrassen.

Reacties uitgeschakeld voor Portemonnees en keycords zijn onmisbaar