refurbished ipad
Tips

Refurbished iPad. Niet duur. Wel duurzaam

Een e-book lezen op vakantie, thuis op de bank een spelletje spelen, onderweg in de trein een presentatie voorbereiden of een verslag uittypen. Er zijn genoeg situaties waarin een iPad je goed van pas komt. Deze devices zijn breed inzetbaar, door het geringe gewicht perfect voor onderweg en handig voor elke taak waar een smartphonescherm te klein voor is. Niet voor niets schaffen steeds meer mensen er één aan. Refurbished wordt hierbij steeds vaker ontdekt, want vanwege de hoge nieuwprijs is een Apple iPad kopen lang niet voor iedereen weggelegd. Gelukkig is een refurbished iPad van Forza wél betaalbaar.

Wat is een refurbished iPad?

Een refurbished iPad is een eerder gebruikte iPad die met behulp van software, apparatuur en technici in technische nieuwstaat is teruggebracht. Hierbij worden tientallen technische punten gecontroleerd, indien nodig gerepareerd en gereinigd. Denk aan het scherm, de knoppen, de speakers en de batterij. Hierdoor functioneert de refurbished iPad weer even goed als een nieuwe variant, maar je betaalt er wel een stuk minder voor. Je haalt dus de hoge Apple-kwaliteit in huis, maar dan voor een prijs die wél betaalbaar is.

Groot assortiment

Nóg een groot voordeel van refurbished, is dat het assortiment groot is.  Wil je de recente iPad 2020 refurbished kopen, of toch liever een oudere refurbished iPad Air 2 ? Veel iPads die niet meer nieuw in de winkels verkrijgbaar zijn, kun je nog wél vaak refurbished kopen. Ook als je een recent model zoekt zit je bij refurbished goed, want ook het op één na nieuwste model is gewoon verkrijgbaar. Wat de wens of het budget ook mag zijn, dankzij zo’n groot assortiment kan iedereen terecht voor een refurbished iPad.

Is refurbished betrouwbaar?

Dat is alléén het geval als je een refurbished iPad bij een Keurmerk Refurbished-partij aanschaft. Dan ben je namelijk verzekerd van een betrouwbare aankoop die van een professionele en financieel gezonde aanbieder afkomt. Ook zit er dan altijd minimaal 2 jaar garantie bij. Koop je niet bij zo’n Keurmerk Refurbished-partij? Dan kan het zijn dat de tablet niet of onvoldoende is nagekeken en dat er niet of slechts een korte periode garantie op zit. De kans is dan aanwezig dat goedkoop duurkoop wordt. En dat is natuurlijk zonde van het geld!

Duurzaam

Niet geheel onbelangrijk is dat een refurbished iPad óók meteen een duurzame keuze is. Je kiest voor een hergebruikt product, wat de productie van een nieuwe iPad onnodig maakt. Hiermee blijven een boel schaarse delfstoffen bespaard en wordt de Co2-voetafdruk verkleind. Met refurbished kunnen apparaten een tweede leven krijgen. En misschien zelfs wel een derde leven. Dat is natuurlijk goed voor ons milieu.

Reacties uitgeschakeld voor Refurbished iPad. Niet duur. Wel duurzaam