vrouw smartphone
Hip and happening,  Tips

Regel de juiste accessoires om maximaal profijt uit je telefoon te kunnen halen

Je telefoon is tegenwoordig het voornaamste instrument waarmee jij je iedere dag door de betonnen jungle een weg weet te banen. Met snelle berichtjes van vrienden, de kortste routes om van A naar B te komen via je routeplanner en natuurlijk de juiste muziek om je gedurende je dag te vergezellen terwijl je in beweging bent, kom jij van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds probleemloos uit de voeten met je telefoon. 

Om er zeker van te zijn dat je zo pragmatisch mogelijk gebruik maakt van je telefoon, heb je daarom de nodige accessoires aangeschaft om maximaal profijt te halen uit de verschillende applicaties die je telefoon te bieden heeft. Omdat je vrijwel iedere dag een paar uur op de fiets zit, heb je daarom een speciale telefoonhouder fiets gekocht, zodat je handsfree kunt bellen, probleemloos de weg kunt vinden en indien nodig, onderweg je mail kunt lezen of een foto kan maken. 

De telefoonhouder voor op de fiets maakt dat je een stuk veiliger beweegt

Veiligheid komt natuurlijk op de eerste plek en sinds dat het verboden werd om op de fiets te telefoneren, was een telefoonhouder de meest makkelijke en voor de hand liggende optie. Gemakkelijk te installeren en voorzien van een waterdichte regen cover, zodat je onafhankelijk van de weersomstandigheden altijd je toestel bij de hand hebt, was de telefoonhouder binnen een mum van tijd op je stuur geschroefd. Iedere ochtend wanneer je op pad gaat, kan de telefoon de houder in, waar hij goed en stevig blijft zitten en jou helpt om je dag te organiseren. 

Natuurlijk is het daarnaast ook belangrijk dat je toestel tegen een stootje kan. Het is in het verleden al vaker voorgekomen dat je telefoon uit je hand schoot en op de grond kletterde. Ook als je te hard een stoeprand opknalt, kan het wel eens gebeuren dat je telefoon los schiet uit zijn houder en vervolgens op straat belandt. Je hebt daarom voor je iphone dan ook een speciaal iphone XR screenprotector op je scherm zitten. Niks is zo vervelend als een scherm breken of beschadigen, waarmee het Touchscreen niet meer perfect werkt of de zichtbaarheid van je scherm niet goed meer functioneert. En omdat je veel buiten op straat bent, heb je er daarom voor gekozen om een degelijke bescherming voor je scherm te plaatsen, zodat je er zeker kunt zijn dat je telefoon toch wel tegen een stootje kan. 

Met een degelijke hoes voor je telefoon bescherm je deze tegen schade

Maar met alleen een screenprotector ben je er natuurlijk niet. Je wilt er natuurlijk ook voor zorgen dat de rest van je telefoon op een degelijke manier beschermd is en dat naast je scherm ook de behuizing voldoende weerstand heeft als je telefoon onverhoopt op de grond terecht komt. Daarom heb je vanzelfsprekend een degelijk hoesje om je telefoon zitten. En niet zo’n zaken hoesje van leer waar je je passen en bankbiljetten in kwijt kunt, maar een degelijke beschermingshoes die je garandeert dat je telefoon niks overkomt, zelfs wanneer hij van de derde verdieping naar beneden tuimelt. 

Reacties uitgeschakeld voor Regel de juiste accessoires om maximaal profijt uit je telefoon te kunnen halen